tirsdag 24. juli 2012

Skuldervarmer

I mitt forrige innlegg skrev jeg at jeg hadde begynt på et nytt strikketøy. Det startet med at jeg så ponchoen til Annepålandet. Jeg ble lettere overinspirert for å si det mildt. En lett og fin poncho er tingen nå.

Jeg var en tur innom garnbutikken i Kragerø, som er min lokale garnbutikk når vi er på hytta, for å kjøpe med meg garn til ponchoen. Den er strikket i Puno fra Rauma - som er et helt nytt garn for meg. Det er kostbart men jeg fikk vite at det er både drøyt og populært, så da var det bare å bestemme seg for farge. Men akk og akk, det var vanskelig. Til slutt falt valget på en lys blågrå farge; Puno Melange farge nr 11047.
Men så begynte jeg å se meg rundt i butikkhyllene, og jeg begynte å bla i andre mønsterhefter. Da ble fristelsen litt for stor for meg og jeg falt for opp til flere andre modeller fra Rauma. Ponchoen er en oppskrift fra Sandnes garn, og som Annepålandet også skrev, så er det ikke alltid det ser så tiltalende ut i mønsterheftene. Man må se modellene i virkeligheten, eller på andre blogger ;) for å bli fristet. Så til tross for at jeg hadde sett så fin denne ponchoen egentlig er, kjøpte jeg et mønsterhefte fra Rauma i stedet for - Rauma Alpakka 9. Og jeg besluttet meg for å strikke meg en skuldervarmer.
Den ser så fin ut sine små roser rundt kanten på ermene.

Nå har det seg slik at planen om å strikke ponchoen så absolutt fortsatt er like aktuell. Jeg må bare bli ferdig med skuldervarmeren først. Og det ser ut som det snart blir en ny tur til garnbutikken fordi det går veldig fort å strikke en liten skuldervarmer med fluffy garn og pinner 6 mm ;)

Jeg skal prøve å bestemme meg for farge før jeg drar i butikken neste gang.

2 kommentarer:

  1. Hei!! Den butikken er jeg stadig innom når jeg er på hytta også!! En fin og hyggelig garnbutikk!! Annek:-)

    SvarSlett
  2. Hei! Tror jeg må skaffe meg det heftet fra Rauma, det så så fint ut! Bildet er nesten litt Rowan-inspirert. Du skal se norske garnprodusenter har skjerpet seg på bildefronten :-)

    Puno-garnet kommer i så mange lekre farger, det er nesten umulig å bestemme seg. Og det er faktisk veldig drøyt. Skal bli spennende å se skuldervarmeren ferdig!

    SvarSlett