søndag 26. oktober 2014

Røde vinterroser

Vinterrosekofte nr 3 er ferdig. Den ble fin i rødt og hvitt også synes jeg og litt "julete", det er nesten så man kunne kalle den for Julerosekofte.
Ikke bare er jeg fornøyd med fargevalget, jeg har brukt garn fra garnlagret som jeg kjøpte for 13-14 år siden, det føles veldig godt at det har kommet til nytte nå.
Denne er strikket i størrelse small og er til yngste datteren. Hun går ofte kledd i kjoler så jeg har valgt å strikke bolen 5 cm kortere. Vi er veldig fornøyd med resultatet begge to.

De to andre koftene som jeg har strikket tidligere kan du se bl.a. i dette innlegget.

Mønsteret er nesten ferdig og jeg planlegger å publisere det nå i månedsskiftet.

Vil du heller strikke votter? Hvorfor ikke bli med på Vottelaugets konkurranse i eventyrstrikk?

11 kommentarer:

 1. Nydelig, nydelig, nydelig kofte. Vakkert mønster og fine farger. Kan tenke meg at denne koften er fin i mange ulike fargekombinsjoner.

  SvarSlett
 2. Hvor er den sød... en rigtig fin "fin kofte". Jule-fin og jordbær-fin... Til hele året!

  SvarSlett
 3. Den er så fin. Lurer på når jeg skal få tid til å strikke alle disse flotte koftene som publiseres. Denne havner høyt opp på lista mi i alle fall, kanskje jeg skal spandere på den de fire hespene med Kampes ullgarn som jeg har ruget på så lenge? Ha en fortsatt fin søndag. Hilsen Judith

  SvarSlett
 4. Hei! Den var nydelig i rødt og hvitt, og riktig en julekofte! Jeg hr sett de to andre også, og de var flotte de også! Jeg skal notere meg garntipset ditt, for Hifa har jeg faktisk ikke prøvd ennå! Ha en fin søndagskveld! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig kofter alle tre! Jeg hadde nok valgt den lilla, men den røde er også lekker.

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 6. Denne var helt utrolig fantastisk fin! Likte veldig godt de to ande også, men denne slår alt:)

  SvarSlett
 7. Den ble kjempefin i rødt og hvitt! Rødt er jo min yndlingsfarge, og før eller senere må jeg ha meg en rød kofte, kjenner jeg. Kanskje "Annes blomst" blir kofte en vakker dag? Den er så fin, syns jeg :-)

  SvarSlett
 8. Dette mønsteret er utrolig fint!! Og fargene her er såå fine. Og akkurat passe jule'te, kan fint brukes hele året :-)

  SvarSlett
 9. Denne kofta MÅ jeg bare strikke! Den er så flott. Men nå må du slutte å friste, og heller komme med mønstret, fort som bare det ;)

  SvarSlett
 10. For ei vakker kofte, og nydeleg mønster og fine fargar :)

  SvarSlett
 11. Nydelig fargevalg😊Vinterrose mønsteret du har laget er så flott,gleder meg til det blir lagt ut for salg😊

  SvarSlett