fredag 9. november 2018

Sokkene SNØ

Her er det ikke noen snø ennå. Men jeg forbereder meg og har strikket nye sokker. Oppskriften er også ferdig, den finner du her (på ravely).
Sokkene SNØ er varme og deilige, helt perfekte til kalde vinterdager. Skaftet starter med en litt spesiell variant av tvebandsflette og et mønsterstrikket parti. Resten av sokken strikkes i ensfraget ribbestrikk, med glattstrikket hæl, underside og tåparti. Ribbestrikken gør sokkene elastiske og de sitter godt på foten. Og du, dette går overraskende fort, altså!
Trådendene på skaftet tvinnet jeg til en praktisk snor. Det er noe jeg ofte gjør på votter, men har aldri gjort det på sokker før nå. Hvorfor har jeg ikke gjort det undrer jeg meg, fordi det er veldig praktisk og fint.

7 kommentarer:

 1. Wow, kjempefine lester! Disse gikk rett inn på favorittlista, og må helt klart komme på pinnene i løpet av vinteren. Men først skal jeg strikke Vinterland-vottene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, det var hyggelig å høre!Kost deg med strikkingen 😊

   Slett
 2. Fine sokker! Jeg liker så godt den fletta øverst. Vil tro disse sokkene kunne være den perfekte julegave til både han og henne.

  God lørdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Det var flotte sokker du har strikket! Happy Knitting!

  SvarSlett