lørdag 17. september 2011

Gryteklutbyttering 2011

Jeg er med i en gryteklutbyttering, som jeg har skrevet om det i et tidligere innlegg.
Den første grytekluten skal ha ankommet mottakeren i disse dager.
Min første gryteklut er heklet etter mønsteret til Sikksakkgrytekluter som jeg har funnet hos Ellens Heklekrok. Det er en artig gryteklut å hekle på. Slik ser den ut:
I går kom jeg ikke hjem før sent på kvelden. Da jeg kikket i postkassen fant jeg ut at jeg hadde mottatt min første "bytteklut" jeg også. Det var også litt ekstra snadder med; teposer fra Pukka. Gjett om jeg ble fornøyd! Og jeg gleder meg til å smake teen. Det er Annepålandet som har heklet den, og hun må vel være det nærmeste man kan komme et gryteklutgeni ;) Bare se på grytekluten og se så fin den er:
Og på den andre siden ser den slik ut:

Jeg hadde en veldig trist dag i går. Vi hadde bisettelse for min elskede pappa som alt for tidlig, brått og uventet forlot oss. Men da var det også ekstra godt og hyggelig å komme hjem til postkassen med en vakker gryteklut i friske farger. Noe helt "vanlig" liksom.....som trekker en tilbake til hverdagen og virkeligheten.....

7 kommentarer:

 1. Så fin gryteklut du har fått fra Annepålandet ;-) Spennende å se hva som kommer de nærmeste ukene. Det jeg vet er at du har laget noen vakre grytekluter som du skal sende fra deg ;-) Jeg er heldig som har sett alle sammen :-) Trist med pappa Wenche, livets harde skole kalles det, men det er alltid lys i den andre enden ;-) Tenker på deg !

  SvarSlett
 2. Føler sånn med deg i sorgen over å ha mistet din kjære pappa. Jeg mistet min kjære pappa " Høvdingen i familien" 28. Juli. Han døde mens alle hans 5 barn, svigerbarn og mamma var rundt han. Du vil merke at sorgen går i bølger. Og av og til skyver man den vekk. Håndarbeid er veldig god terapi. Klem til deg.

  SvarSlett
 3. Hyggelig å se resultater av bytteringen :-)
  Trist med pappa'n din.

  Klem fra Tori (som etterhvert trenger en adresse å sende gryteklut til..)

  SvarSlett
 4. Så leit å høre om faren din. Sender deg varme tanker.

  Hyggelig at du likte grytekluten. Og jeg som ser på deg som selveste grytekluteksperten - du har jo heklet så mange fine, og så nydelig utført!
  Uansett, det er morsomt med en byttering. Og koselig å få pakker i posten i høstmørket.
  Ha det fint! Den flotte tyttebærvotten din gikk selvfølgelig rett inn på strikkelista mi. Skulle ønske jeg hadde flere armer, så jeg fikk strikket mer... :-)

  SvarSlett
 5. Ja, fundera på koftorna. Vi har tagit till tiden för att det inte ska bli någon belastning eller måstestickning. Det finns en färdig grupp på facebook som heter Kofthäxorna.

  SvarSlett
 6. Flotte grytelapper, både den du har sendt og den du har mottatt. Ja da, jeg måtte igang igjen med blogg, klarte ikke å holde meg unna! Jeg plundrer med blogspot, det er mye nytt for meg, og utrykk jeg ikke forstår. Men hadde lyst på å være i blogspot, "alle" er jo der. Trist med pappan din, men godt med gode minner etter som tiden går.

  SvarSlett
 7. kjær Wenche, Jeg er så læi meg om din pappa bortgang. Når du går ut
  om kvelden ser du en stjærne i himmelen og det er pappa som ser ned til deg. Husker du denne sangen ? Fly lille fugl med små vinger som du har, fly lille fugl ta en hilsen hjem til far, han bor der oppe hvor englene bor. Han bor der oppe hvor englene bor. Hjærtlig hilsen, Cindy

  SvarSlett