fredag 26. august 2011

Jeg - en gryteklutnerd

Det å lage grytekluter er en stadig tilbakevendende aktivitet for meg. Jeg har noen ubrukte på lager for å si det slik ;)  Jeg må nok innrømme at jeg er en aldri så liten gryteklutnerd. For gryteklutnerd må man vel kalle seg når man aldrig kan få nok av dem. Men jeg velger å utelukkende se det som et positivt trekk ved meg selv ;) Er ikke dette en herlig stabelen av grytekluter?

I ferien var jeg innom Selbu Bygdemuseum og bl.a. så jeg en fantastisk gryteklututstilling med 1500 grytekluter. Tenk på det du! 1500! Nærmere himmelen kan man ikke komme som gryteklutnerd.
Men nok om det.
For tiden er jeg med på Gryteklutbyttering 2011. Ta en titt her (torirot's blog), her (Annepålandet's blog) og  her (du må være ravelrymedlem). Påmeldingfristen er 1. september, så skyndt deg å melde deg på du også! Det er morsomt, spennende, litt utfordrende og helt overkommelig med fornuftig arbeidsmengde og tidplan. Jeg gleder meg til å både sende og motta grytekluter til/fra 4 av de andre deltakerne ;)

Ha en fortreffelig helg.

7 kommentarer:

 1. Gryteklutnerd - ikke det verste man kan være! Her i huset er kveldens plan å starte på en gryteklut som skal ende hos deg med tid og stunder :-)

  SvarSlett
 2. Vakkert syn og litt sunnere enn en stabel med vaffelhjerter :-) Jeg er ferdig med min FØRSTE heklede gryteklut - stolt - stolt.Takk for hjelpen. Gleder meg til å se resultatet av bytteleken :-)

  SvarSlett
 3. Haha, vi er flere!
  For en misunnelsesverdig stabel med grytekluter! ha en fin helg!

  SvarSlett
 4. Tja-ser jeg er i samme nerdeverden!Ikke dumt,det!Herlig bunke!Ha en fin kveld!:-)))

  SvarSlett
 5. Imponerende bunke! Tror jeg er innehaver av tre par..gir bort så fort jeg er ferdig med noen. Ypperlige vertinnegaver. Nå har jeg begynt på stabburvev på Vøyen på torsdager, og skinn på tirsdager. Så jeg har egentlig nok å fylle frikveldene med, men savner allikevel bloggingen litt. Det må bli en ny i blogspot etter hvert tenker jeg...

  SvarSlett
 6. Første gang jeg har hørt om gryteklutnerd... :O)..., med den flotte stabelen er jeg helt sikker på at du er en av de... :O)

  Ha en fin uke!

  SvarSlett