torsdag 31. desember 2015

Godt nytt år!

Akk som tiden raser av gårde! Nå er snart enda et år omme og et nytt år er like rundt hjørnet. Da er det er på sin plass å ønske deg et riktig Godt nytt år!

Jeg skal starte det nye året med en mysteriesamstrikk.
På engelsk: An enchanting mystery
På norsk: Et eventyrlig mysterium
Det er vi i Vottelauget som står bak denne mysteriesamstrikken (engelsk: knitalong - KAL). Og siden det er i regi av Vottelauget er det altså votter som skal strikkes ;) Se gjerne på inlegget om dette på Vottelaugets blogg også. Det er jeg som har designet de supermystiske vottene og vottelaug-gjengen har prøvestrikket til den store gullmedaljen. Selv liker jeg disse vottene veldig godt, og jeg vet at flere i Vottelauget også gjør det. Vi håper og tror at også deltakerne i denne mystiske samstrikken vil bli fornøyde. Mer kan jeg ikke avsløre om dem akkurat nå. Det er jo liksom litt hemmelig dette. Det jeg kan si, er at en eller annen gang etter 12-slaget i natt kommer den første ledetråden i vottemysteriet.

Det er gratis for medlemmer i ravelrygruppen I make mittens. Informasjon om kupongkode (for å få det gratis) finner du der. Oppskriften kommer i både engelsk og norsk utgave og det er delt inn i 5 deler som kommer jevnt fordelt i hele januar.  Dette blir gøy så bli med du også vett'ja =)

13 kommentarer:

 1. Godt nytt år, Wenche. Gleder meg til flere vottepar. De mystiske vottene kommer på pinnene i morgen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gleder meg til å se vottene dine ;)

   Slett
 2. Dette blir den aller første samstrikkingen jeg deltar på. Det skal bli spennende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig, Birgitte :-D Og du må ikke være redd for å spørre i gruppen hvis det er noe du lurer på. Det er mange flinke og hyggelige damer med på denne samstrikken.

   Slett
 3. Jeg ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, kjære Wenche.
  Hvilken glede... jeg er veldig spent med mystiske vottesammstrikk.
  Tusen takk. Det blir såååå fint. Ha det gøy publikum :-))
  Stor nyttårsklem fra Viola

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Viola :)
   Det er morsomt å se alle forskjellige fargevariasjoner av vottene, ikke sant?

   Slett
 4. Så spennende! Det er første gang jeg er med på samstrikk på Ravelry. Har gjort ferdig første del på begge vottene. Vurderer å feste trådene også, siden jeg har så god tid til neste del kommer ut;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig at du vil være med. Ja, det er beregnet god tid mellom delene i mysteriet, så vi får tid til litt annet innimellom =)

   Slett
 5. Dette skulle jeg gjerne vært med på, men jeg har noe babytøy på pinnene som må bli ferdig først. Skal prøve å ikke ha så mange strikketøy om gangen (nyttårsforsett). Det kan jo godt hende at jeg kjøper mønsteret når jeg ser hvordan vottene blir. Godt nyttår!

  SvarSlett
 6. God fortsättning på det Nya Året och tack för allt fint du delar med dig av här på bloggen.
  /lena

  SvarSlett
 7. Siger som Birgitte. Det er foerste gang jeg er med paa noe saant. gleder meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å ha deg med. Håper du liker det og synes det er gøy og inspirerende, Lin.

   Slett