søndag 1. juli 2012

Søndagssysslerier

I dag har gjort litt forskjellig for å si det mildt.

Litt klesvask som blant annet besto i å vaske og tørketromle min strikkekjole fra i fjor (blogget om her og her). Jeg ønsket å krympe den litt i lengden fordi jeg synes den var for lang i livet. Jeg håper den blir bedre etter en litt voldsom behandling i trommelen...noe som gjenstår å se etter at den tørker av seg den siste fuktigheten på stativet nå. Jeg skal prøve den på i morgen. Kryss fingrene for at det blir vellykket.

Jeg har strikket på mitt nye strikketøy; et skjørt fra boken Feminin Strik. Det er en fin bok, som jeg ofte tar frem og koser meg med. Etterfølgeren, Mere feminin strik, er også fin. Jeg strikker med Drops Safran i en deilig jeansblå farge. Mer om det en annen dag, fordi i dag hadde jeg nemlig en annen hovedoppgave. Men det var en hel del regn i dag så det ble noen ufrivillige pauser inne for å vente ut regnet. Pausene brukte jeg til strikking ;)


Hva gjorde jeg så ellers i dag? Jo dette:

Hva er det? Bytte av bremseservo på den fine veteranbilen min - en strøken Volvo 142, 1968. Det var en lettelse å endelig få orden på det. Det har vært litt av et styr å finne den riktige delen. Til slutt fant jeg den hos Engelstad Bildeler i Kjørbekk i Telemark. Der fikk jeg utrolig god hjelp, så han fortjener virkelig både ros og reklame ;)

Og til slutt et stort grattis til Spania som vant EM i Fotball! Det var hyggelig synes jeg. Det er veldig synd på Italia, men det kommer nye sjanser. De er flinke og får det nok til en annen gang.

9 kommentarer:

 1. Du Wenche, du Wenche .. du er som poteten .. kan brukes til alt :-)

  SvarSlett
 2. Snakk om å kunne litt av alt;)

  SvarSlett
 3. Tänk att du till och med lyckas byta om när du meckar bil ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blev kallt, så jag var tvungen att klä på mig mer. Hihi ;-)

   Slett
 4. Hva du kan :-) du imponererr
  Klem Lise

  SvarSlett
 5. Ja, den "ungen" min, hun kan absolutt alt.Man er ganske så stolt av henne.

  Morilua

  SvarSlett
 6. Hvordan gikk det med kjolen? :o) Er litt spent på resultatet ;o)
  Klem Lise

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjolen ble litt kortere. Men den fikk ikke det helt store "oppsvinget". Jeg tror kanskje det er jeg som ikke helt kler det snittet - empiresnitt er nok tingen for meg ;)

   Slett
 7. Himmel og hav, hva du kan! Du er en tusenkunstner!
  Flott ny heading på bloggen din også!
  God søndag!

  SvarSlett