fredag 5. oktober 2012

Jeg visste....

Jeg visste..at det kom til å bli slik ;)

For noen uker siden bestilte jeg to hefter fra Kim Hargreaves, Cherished og Quirky. Det er masse fint i dem. Personlig er jeg nok mest begeistret for Cherished. Jeg blar og blar....og kan nesten ikke dy meg for å legge opp til både det ene og det andre prosjektet fra disse to heftene.

Her om dagen hadde vi besøk av yngste datteren og hennes kjempehyggelige kjæreste.
Jeg hadde bevisst lagt de nyanskaffede heftene på stuebordet. Jeg kjenner henne godt og vet hva hun liker. Jeg var så sikker på at hun kom til å falle pladask for en av modellene at jeg nesten hadde bestilt garn på forhånd ;)

Det ble akkurat som jeg hadde tenkt ;)
Bildet er fra http://www.kimhargreaves.co.uk/
Bildet er fra http://www.kimhargreaves.co.uk/
Nå er garn kjøpt inn. Det ble "Limited edition garnet" Drops Loves You 2 i marineblått.
Bildet er fra http://strikkenett.no./
Jeg har kjøpt det hos strikkenett.no. Etter min erfaring er det en nettbutikk som yter meget god service. Selv er jeg så heldig at jeg bor i nærheten og kan hente varene selv og slipper da vente på postgangen. En garn-nerd som meg kan jo bli lettere utålmodig til tider.

Nå i helgen har jeg tenkt å prøve meg på denne "poncho-capen". Til tross for at oppskriften anbefaler pinner 7 mm prøver jeg meg på pinner 8 mm i første omgang. Jeg tror det passer mine hardføre strikkefingre best. Jeg strikker med firkantede pinner, noe jeg liker godt :)

Følg med hvis du lurer på hvordan det går ;)

Ha en fin helg!

2 kommentarer: