mandag 1. oktober 2012

Sjøbris - to nye mønstre

En av de dagene på hytta i sommer da det var go'vær var vi på båttur. Vi dro ut til Vestre Rauane i Kragerø-skjærgården og koste oss i solen.
Jeg hadde med meg 2 nøster garn, et blått og et hvitt, strikkepinner, papir og blyant. Tanken var å lage et mønster som var litt inspirert av stråmønstret kaffeservice. Men da jeg satt der ute i havgapet og tegnet ble det noe helt annet. Det ble liksom et litt mere marint preg på det.Mønster til vottene får du kjøpt her, og lue mønsteret kan du kjøpe du her.

7 kommentarer:

 1. Åh vad fina de var! Du gör så himla fina mössor och vantar. Dessa skulle passa perfekt till min svärmor!

  SvarSlett
 2. Noe så nydelig. Fantastisk, Wenche!

  Morilua

  SvarSlett
 3. Jeg er også glad i ståmønsteret, men dette ble jo helt nydelig!

  SvarSlett
 4. Tack för tipset, både gällande att ha med sambon och Tjorven. Dit får jag absolut åka en dag!

  Du känner förresten inte till något trevligt stickcafé i trakterna?

  Ha det så bra!

  SvarSlett
 5. Heisann, og takk for besøket inne hos meg. jeg svarer med en gang på det du spurte meg om, og det er at jeg brukte ca 150 g med tvinni, kanskje mindre..... genseren er lang, helt ned på låra. Jeg synes iallefall at det var et veldig drøyt garn. Og gjør du som meg med å strikke sammen med et annet garn, bruker man mindre også.
  Har dere hytte i Kragerø? Moren min er derfra, så der har jeg vært mye, og tilogmed bodd der da jeg gikk på skole, og senere da jeg jobbet der. Ellers er jeg jo på besøk til familien, og det tar bare 45 min med bil fra der jeg bor.
  Kjempeflott design på vottene du har laget.
  Ha en fin kveld. Vi sees!
  Sylvia

  SvarSlett
 6. Virkelig flott sett du har laget! Som øyboer likte jeg spesielt vottene :) Ellers takk for nydelig mønster på Pynteragger (Ravelry). Jeg har akkurat strikket dem og er kjempefornøyd. Fortsatt god helg!

  SvarSlett