fredag 14. november 2014

Nye duppdingser, ny lærdom og nye reflekser

Nye duppedingser og ny lærdom

Jeg nevnte jo i forrige innlegg at jeg hadde bestilt nye strikkepinner. De har kommet og jeg har vært på posten og "cashet" dem ut. Jeg ble lettere svett og overrasket over hvor mye jeg måtte betale i toll og avgifter. Momsen er for så vidt helt grei. Men det skulle koste kr 270, i tillegg til momsen hadde jeg ikke ventet. Nå har jeg lært noe nytt: det er forenklet fortolling (kr 135,-) på varer med en verdi på kr 2001000,. Varer som koster over kr 1000, blir ilagt en avgift på NOK 270,. Med andre ord håper jeg strikkepinnene er veeeeldig bra, siden de ble så dyre :(
Hiroshima Tulip utbyttbare bambuspinner med supermyk og dreibar vaier. Dette blir fint å ha med i kofferten på reiser (må kanskje oppgradere reiseforsikringen nå?).
Og - dadahhh: Chiaogoo Small Lace Metal Set. Disse er jeg spent på :) Dessverre er det ikke testing av pinner som har prioritet akkurat nå. Men når jeg har prøvd dem ut litt skal du få vite hva jeg synes.

Reflekser

Du bruker vel refleks? Det er veldig viktig. Jeg holdt på å kjøre på en mann for et par år siden. Det var helt svart ute og han var mørkt kledd - og uten refleks! Heldigvis gikk det bra men han fikk høre at han burde bruke refleks. Han var ikke uenig i det ;-)
Jeg fant to fine reflekser i dag som jeg ikke kunne motstå å kjøpe.
Og når vi snakker om vintermørket. Har du sett Liv's finfine Vinterrosekofte? Ta en tur innom bloggen hennes og ta en titt. Og hun har laget et så flott belegg på innsiden for å skjule klippekantene :)

1 kommentar:

  1. Blir spennende å høre hva du syns om de nye pinnene!
    God søndag!

    SvarSlett