torsdag 7. mai 2015

På jakt etter teststrikkere

Red. 8/5 kl. 10.45: "Jakten" er over - dvs. at jeg har fått nok teststrikkere til toppen.

Jeg bobler over av idéer. Den siste uken har jeg jobbet med denne toppen til små jenter. Det er fornøyelig å strikke til de små. Det går så utrolig mye fortere enn å strikke dammejakker i størrelselse: stor og litt lang dame med lange armer  ... eller herregensere i størrelse: stor og lang mann med ekstra lange ermer ;)
Nå er jeg snart ferdig med den tredje varianten og mønsteret er klart til teststrikking. Det er 4 størrelser i mønsteret: 2, 4, 6 og 8 år og det er tre forskjellige ermelengder: kort, 3/4 og langt erme.
Målene er: overvidde: 58,5, 62, 65,5 og 69 cm og hel lengde: 32, 38, 42 og 46 cm
Strikkefasthet: 22 m x 32 omg glattstrikk strikket rundt med pinner 3,5 mm = 10 cm.
Garnet jeg har brukt er Lerke fra Dale Garn (115 m/50g). Nå prøver jeg en variant i Drops Lima det er kanskje litt i det kraftigste laget, men det funker faktisk det også ;) Det er mange andre garner som også passer til denne strikkefastheten.
Har du lyst å teststrikke og har tid i et par uker fremover? Jeg holder ikke garn til modellen men da beholder du selvfølgelig modellen selv.
Jeg trenger tilbakemeldinger på mønsteret senest 29. mai. Det kan virke som kort tid, men det tar faktisk ikke så veldig lang tid å strikke denne toppen.
Tror du dette er noe for deg send meg en e-post på wroald(krøllalfa)gmail(punktum)com og fortell hvilken størrelse og hvilken ermelengde du kan tenke deg (jeg trenger i utgangspunktet ikke mer enn en teststrikker for hver størrelse).

3 kommentarer:

  1. Kjempesøt! Skulle gjerne strikka, men har ikke tid akkurat nå..

    SvarSlett
  2. Kjempesøt topp! Så det i går kveld og vurderte å melde meg som teststrikker, men har det litt travelt fremover. Var ikke i tvil om at du ville få teststrikkere kjapt! :)

    SvarSlett