onsdag 27. januar 2010

Varme A-linjer

Det har jo vært kaldt her i vinter. Og når det har vært som aller kaldest har jeg ønsket meg en lang og varm jakke som ikke er for stor og klumpete. Jeg fant frem garn og kalkulator og denne skapelsen kom til verden :o)
I stedet for knapper har jeg laget lukking med tvinnede snorer. Kanskje jeg blir lei av å knyte den sammen i lengden og bytter dem ut med knapper, men i nå i første omgang virker det som det fungerer veldig greit.
De glattstrikkede partiene er striket på maskin. Monteringen og heklebordene er omhyggelig gjort for hånd. Garnet er Hifa 2 (Ask) fra Hillesvåg Ullvarefabrikk. og det gikk med 535 g.

4 kommentarer:

 1. Nå har jeg sjekket bloggen 2 ganger pr dag .. og endelig .. den ble kjempefin. Utrolig hva den heklede borden gjør .. Nesten synd det er bortimot vår ute .. men det kommer jo andre vinte. Anne

  SvarSlett
 2. Å, den ser deilig ut!!! Veldig vellykket - som alt du gjør.

  Takk for hyggelig kommentar. Nå står dine votter for tur - de er så fine!! Mønsteret ser morsomt ut å strikke. Driver og eksperimenterer med forskjellige garn til selbustrikk, det blir ganske ulike resultater. Artig å prøve nye og annerledes selbumønstre - og selbupolitiet bryr jeg meg i hvert fall ikke om.
  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Vilken användbar och stilig jacka! Den kommer du få mycket glädje av.

  SvarSlett