fredag 10. september 2010

Fredagskos og en cardigan i all enkelhet

Noen ganger har jeg litt dårlig samvittighet overfor mannen min. Jeg burde ha strikket litt mer til ham. Jeg strikker jo til ham, men mest småting. Han er nok så høy og har lange armer....skjønner? Men nå har jeg bestemt meg for å bruke litt av garnlagret mitt, hmmm....

Av og til når jeg har kommet over tilbudskurver som f.eks. har vært fulle med garn i utgående farger, og det har vært nok til et helt plagg, har jeg slått til og kjøpt ;) Så det har ballet på seg litt kan man trygt si. Det er ikke alt som holder til en "man-på-nesten-en-nitti-med-lange-armer". Men noe gjør det og da har jeg bestemt meg for at det skal brukes til ham.

Nå har det seg slik at man i Elizabeth Zimmermann's festlige bøker lærer seg blandt annet å beregne mønster til gensere og strikkejakker (også kalt cardigan). Jeg prøver meg og har skissert, regnet, strikket strikkeprøve og målt, og nå er jeg ganske godt i gang med strikkingen.


Hittil har det vært en fornøyelse. Og i kveld skal jeg kose meg med strikkingen og et glass vin eller to.

3 kommentarer:

 1. Ha en hyggelig fredagskveld, og kos deg med strikkingen!

  SvarSlett
 2. Er det din tegning/skisse?? Den var i tilfelle superflott! Mine "oppskrifter" er bare noen kråketær på et ark... (og det hender at resultatet blir deretter...).
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 3. Den genseren er meget pen i skuldrene og din mann kommer til å bli såå glad.
  Og såå fin.

  Morsom å strikke er den også.

  God strikking!
  ingridm (ravelry)

  SvarSlett