torsdag 17. februar 2011

Dags for noe annet

Nå er disse sokkene ferdigstrikket. Hurra for det! De ble fine syns jeg. Men jeg sitter med en liten fornemmelse av at jeg har lyst å strikke noe ensfarget nå ;) Variasjon er tingen for meg, jeg må bytte litt på..... ellers blir det kjedelig.


Men før jeg strikker noe ensfarget skal jeg ta tak i et hekleteppe jeg begynte på til dattera på senhøsten. Jeg har ikke blogget det ennå, fordi jeg tenkte det skulle bli enten julegave eller bursdagsgave. Men for det første var det vanskelig å bli ferdig med det i tide, fordi hun var rundt meg så mye av tiden at jeg ikke fikk jobbet nok med det. Og så var det vanskelig å holde det hemlig...jeg hadde så innmari lyst å vise det ;) Nå vet hun at hun skal få det, og hun venter med stor V på å få det. Altså litt press på mor!

7 kommentarer:

 1. Jättefina sockar. Det ska bli spännande att se vad nästa stickning blir.

  SvarSlett
 2. Utruleg flotte sokkar! Eg er imponert over det du produserer? Har du laga mønsteret sjølv?
  Tone

  SvarSlett
 3. Nydelig sokker som vanlig!
  Vi vil has mer fra dine pinner

  SvarSlett
 4. Kjempefine sokker. Det er et flott mønster du har her. Har oppskriften på lua og har store planer om å strikke den engang...:)
  Ha en riktig fin helg.

  SvarSlett
 5. Tone: Ja, jeg har laget mønsteret selv. Eller snarere skal lage...per i dag har jeg bare et diagram ;)

  SvarSlett
 6. I feel so rude for commenting in English but i know no norweigian but i just wanted to say you are such a wonderfully talented lady and i LOVE your designs. I wish i had such a rich design tradition as you do in your country.

  SvarSlett