mandag 25. juli 2011

Vi må videre

Denne helgen har vært veldig spesiell. Jeg er rystet, lamslått, sorgfull....det finnes få ord, om noen, som kan beskrive dette inferno som lammet oss på fredag
Jeg kan ikke forstå hvordan det må være for alle som er direkte og personlig rammet. Jeg er heldig; mine nære og kjære er i god behold. Men jeg ønsker så inderlig at jeg kunne gjøre noe for hjelpe de som ikke er like heldig som meg...men hva skal det være?
I blant er det lett å glemme, men jeg vet og tror at det finnes mye godhet i oss mennesker. Det må være godheten som er drivkraften. Det er viktig å ikke miste taket på dette uansett hva som skjer. Godheten kan hjelpe oss å komme videre. Vi må komme videre. Vi skal videre. For noen er det veldig, veldig vanskelig akkurat nå.

3 kommentarer:

  1. Helt enig med deg! Vi må videre, men fy så tungt det er å se og å tenke på! En forferdelig tragedie som har rammet oss!

    SvarSlett
  2. Det er svært at forstå, hvad der driver et menneske til sådan en ugerning. Og så tragisk for alle de berørte familier. Jeg tænker meget på Jer!

    SvarSlett
  3. Godheten är starkast och måste vinna över ondskan! Tänker på er alla i Norge!

    SvarSlett