søndag 15. april 2012

Fortsatt superoptimist!

Jeg har funnet ut at det meste man gjør går lettere og faktisk også bedre når man er optimist. Jeg vet at det ikke jeg som har funnet det på....men det er klokt. Det er noe med å prøve å tenke i de "lettere baner". Det er ikke alltid man klarer å være positiv og optimistisk, men lar det seg gjøre så er ingenting bedre ;)
Jeg hekler på min Odd Molly Wannabe,
      det går langsomt fremover, og
            jeg er optimist, og
                  det ser finfint ut.
                       JIPPI!

Litt uklart bilde #1
Litt uklart bilde #2
Neste helg skal jeg på fotokurs. Etter det håper jeg at jeg får bilder som er litt mindre uklare. For det har jeg også erfart; at det hjelper ikke stort å være optimist og tenke positivt når man fotograferer. Bildene blir som de blir okke som.
Men uansett - jeg har spist vafler i dag. Det er lenge siden jag har laget vafler nå. Jeg hadde melk i kjøleskapet som var blitt "glemt bort", stakkars den. Men den gjorde virkelig nytten i vaffelrøren. Og mange ble det - og jeg er hjemme alene i neste 2 uker - så de ska fryses inn. Og når det gjelder akkurat det har jeg lært meg et lite "triks" av en syklubbvenninnne. Hør her:
 1. Del vaffelplatene i 2, eller så store at de går ned i brødristeren. 
 2. Frys dem inn, gjerne med et mellomleggspapir eller to mellom platene fordi da er de lettere å ta fra hverandre i fryst tilstand. 
 3. Når du så skal tine dem putt dem i brødristeren, bruk litt lav varme (de skal jo bare tines). Kos deg med "nystekte" vafler.
Denne Cyklamen har vært like fin i over 2 uker
....og jeg er litt stolt....
God kveld!

6 kommentarer:

 1. Jeg kommer gjerne på opptinte vafler en kveld til uken :-) Hos meg er gule pulsvarmere for tiden ikke eksisterende .. men jeg har gjort litt husarbeid da .. litt kattevask lissom. Ha en fin uke :-) Snakkes

  SvarSlett
 2. Flotte visdomsod og råd! Tusen takk.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg såg du hadde norsk mønster på Jacques Cousteau luen? Jeg håper inderlig at du kan hjelpe meg så jeg kan få kjøpt det. Jeg har SÅ lyst til å strikke den til et barnebarn som holder på med dykking.
  På forhånd tusen takk. E-post adr.:
  krykkja@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Dette blir "berre lekkert", og at du får det til, det tviler jeg ikke et sekund på!

  SvarSlett
 5. Takk for at dere har tro på meg ;)

  Og til deg Anonym: Jeg har oversatt mønstret og det ligger på designerens blog. Ta en titt her. Lykke til!

  SvarSlett
 6. Du är helt otrolig. Och hur har du tid till alla spännande projekt? Du tar underbara bilder dessutom så man blir så sugen...

  SvarSlett