torsdag 13. desember 2012

Textura

Jeg har 11 nøster Vestlandsgarn som jeg skal forvandle til en Textura.
Jeg er (som ofte ellers også...) spent på om jeg har nok garn. Det er det bare en måte å finne det ut på. Så her strikkes det altså på, håpefullt men med et ørlite innslag av skepsis.

Grunnen til at jeg bare har 11 nøster er at det var det som var igjen i butikken. Fargen er av det sk. utgående slaget. Jeg synes det er så rart det der med farger og garn - fordi ofte synes jeg det er veldig fine farger som går ut av produksjon. Kanskje det egentlig er meg det er noe rart med ;)

Siden det er en utgående farge kostet nøstene kun 10 kr stykket, jeg får med andre ord en strikkejakke for 110 Riksdaler. Det er ikke verst!

6 kommentarer:

 1. Den jakka driver jeg og strikker også. Men så ble den for trang, og så måtte jeg rekke opp alt og begynne på nytt. Og da går det brått litt tregere...
  Er enig i at det som oftest er de fineste fargene som går ut. Et mysterium, det der!
  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, huff og äsj! Å strikke opp igjen det man har rekket opp er jo helt pyton. Men du kommer vel i mål til slutt tenker jeg.

   Slett
 2. Da er mønster kjøpt og garn skal handles. En julepresang til den du vet :-)

  SvarSlett
 3. ...som jag brukar säga när när det är osäkert om garnet ska räcka - man får skynda sig att sticka innan garnet tar slut:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var det bästa tipset på länge ;)

   Slett