torsdag 3. januar 2013

Nytt år

Godt nytt år alle sammen!

Nyåret startet for min del med en kraftig forkjølelse. Men jeg regner med at det går fort over. Og jeg har da strikket noen omganger på ermene til jakken jeg strikker på i dag, og da skal jeg ikke klage ;)

Ellers har det ikke blitt strikket veldig meget i ferien - men litt har det blitt.
Jeg ble ferdig med prototypene til et nytt mønster.
Luene er tenkt å passe sammen med vottene Kristins Løytnantshjerter. Kristin er storesøsteren min. Hun var hos oss og feiret nyttår og ble forelsket i alpeluen. Selvsagt fikk hun den med én gang.
Jeg har strikket meg en angoralue også.
Den er strikket i Pickles Angora som er et aldeles nydelig garn. Mønsteret er frksnupp's FWSS-en skamløs kopi. Luen er superdeilig. Fargen heter Hotty og den er også helt super.

Jeg har strikket 2 julekuler fra boken til Arne og Carlos. Jeg har ikke bilde av dem. Men kanskje det kommer etter hvert. Jeg har bestemt meg for å strikke minst én julekule hver jul. Nå har jeg tre i juletreet. Den fjerde julekulen er gitt bort ;)

7 kommentarer:

 1. Those are lovely designs! I would like to know more about the hat that you showed at the bottom of your post. I wonder if you have it on Ravelry? I'll have to go look!

  Kram!

  SvarSlett
  Svar
  1. The burgunder hat is not my own design. You can find it here on ravelry. But I am afraid the pattern is available in Norwegian only. But perhaps you can ask the designer to translate it into English.
   If not - I can help you translate the pattern. The design is super easy ;)

   Slett
 2. Ja, vad kan man nu säga igen, dina alster är såååååååååå snygga så man blir bara helt lycklig. Det är som om du målar med stickorna...
  God fortsättning på dig också, klem/Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Eva - du skriver alltid så gulliga kommentarer :D

   Slett
 3. Så flotte luer! Den burgunder har jeg også blogget, men i et annet garn, må nok prøve pickles sitt garn jeg også! Jeg har lagt deg til følgere hos meg, kjekk blogg som jeg gjerne ser innom, godt nytt år til deg!

  SvarSlett