mandag 8. juni 2015

Strikk til småttinger

Jeg har strikket litt barn- og babytøy i det siste. Og det er ikke bare jeg som strikker til de små, har jeg lagt merke til. Det er veldig populært med strikkede plagg til disse småttingene og det er veldig hyggelig synes jeg. Det kan hende min syn på det hele ikke er helt upåvirket av min interesse for strikking ... men jeg mener bestemt at jeg ville ha sagt det samme uansett om jeg strikket eller ikke ;)
På Instagram flommer det over av bl.a. strikkede rompers (eng. for lekedrakt) , lekedrakter, seleshorts og selebukser. Siden jeg lett blir inspirert og revet med, satte jeg igang jeg også.

For noen uker siden strikket jeg en kjole (mønsteret teststrikkes for tiden) som jeg har hatt som utgangspunkt for denne lekedrakten.
Denne er i størrelse 1 år. Den er strikket i babyull på pinner 3.
Det er knepping på ene skulderen ...
... og jeg har sydd i trykk-knapper i skrittet.
Jeg har tatt utgangspunkt i det samme designet som denne kjolen.7 kommentarer:

 1. Den lekedrakta er superfin, kjolen likeså! Litt retro-preg, og det liker jeg. Så setter jeg også pris på fint arbeid!

  God onsdagskveld fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Hei! Nydelige barneklær; savner baby tiden og alle morsomme små strikkeprosjekter.... de større barna mine er ikke like glad for alt som er hjemmestrikket :-)
  Hege

  SvarSlett
 3. Så nydelige små plagg. Synd jeg ikke har noen små å strikke til.

  SvarSlett