onsdag 21. januar 2009

Shalom Cardigan

Jeg har hatt 4 nøster av dette garnet liggende i flere år nå. Det var en velkomstpakke fra Rowan International Membership. Jeg har ikke helt visst hva jeg skulle bruke det til. Etter å ha ha sett at flere på ravelry har brukt dette garnet til denne og brukt omtrent 4 nøster, så jeg tok en sjanse på at det var nok til meg også. Den kunne med fordel vært litt lengre, men jeg har bare en halvmeter garn til overs, så slik ble den.

Mønster: Shalom Cardigan av Meghan McFarlane.
Garn: Rowan Cork 4 nøster
Pinner: 7 mm og 8 mm

2 kommentarer:

 1. Hei. Jeg synes denne er så morsom, jeg tror jeg vil ha en også. Du har mange fine ting på bloggen din, skulle ønske jeg kunne sette hjerter på det jeg liker best!
  Hilsen Grete

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Det var hyggelige ord :o)
  Ja, visst er den fin. Jeg gjorde noen forandringer på. Her er de hvis du er interessert:
  -3 knapphull
  -Jeg delte bærestykket som følger: forstykkene 28 m hver, ermene 33 m hver og bakstykke 47 m (totalt 169 m).
  - Jeg strikket 6 omganger over bakstykket, før jeg la opp maskene under ermet og begynte og strikke sammen bolen. Dette for å få litt mer lengde over ryggen.

  Bolen: La opp 10 m under hvert erme. Strikket 5-6 cm rett ned og så tok jeg inn 2 m i hver side 2 ggr og økte etterpå 2 m i hver side 2 ggr - hver 6.e omgang.

  Nederst kant: Strikket 6 omganger vridd vrangbord (som på bærestykket) Det var meningen det skulle være 8 omg her også men jeg gikk tom for garn + 1 omg vrangt (rille)
  Erme: 33sts, ta opp 4 m fra kanten på bakstykket der hvor man strikket 6 ekstra omg, ta opp 9 m fra under ermet (total 46 m). Strikk 8 omganger vridd vrangbord + 1 omg vrangt.

  SvarSlett