fredag 19. juni 2009

Skreddersøm anti-A4

Datteren min trenger en ny kjole. Hun skal i et bryllup.

Hun er en feiende flott jente. Snill og vakker og med masser av sjarm. I tillegg er hun som de fleste andre av oss (heldigvis) ikke støpt i en A4-form som er blottet for linjer og former. Men akkurat derfor strever hun litt for å finne tøy i butikkene som sitter godt og ikke minst til en fornuftig pris. Når hun da ha noe, som for eksempel nå når hun skal i fint selskap ;o) er det jo kjekt å kunne hjelpe til å sy.

Kjolen er absolutt mer flatterende uten t-shirt under, og med litt smykker og skor, og selvfølgelig med hovedpersonen inni...men inntil vi får tatt et slikt bilde får dette duge. Kjolen er sydd i et billig buksestoff. I utgangspunktet var jeg litt skeptisk til stoffet, men det var det eneste jeg fant som var i en frisk blåfarge og som var litt stødig. Mønsteret er det min flinke lillesøster som har konstruert. Materialkostnaden ender opp på ca. kr. 250-300, da inkludert stoff, fôr, glidelås, tyll og bånd til biser. Ikke verst, spør du meg!

Siden jeg er veldig glad i å sy, og det blir alt for sjeldent, er jeg glad for å få anledning til å gjøre det. Hver gang jeg syr tenker jeg; hvorfor gjør jeg ikke dette mye oftere? Hmmm, kanskje det blir oftere nå fremover. Tiden vil vise.

2 kommentarer:

 1. lekkert, lekkert .. overraskende at det ble det blå stoffet, men sikkert kjempefint på blomsten den skal være på ..

  ja takk, du kan gjerne sy noe til min kuler og krutt fasong ..

  SvarSlett
 2. Du er god med symaskinen også du!
  Super kjole, feminin. Og det er jo det man ønsker å være i et bryllup.
  Får vi se bilder med jentutten i også ... ?

  SvarSlett