onsdag 26. august 2009

Å lære noe nytt hver dag

Jeg lærer noe nytt hver dag, tror jeg. Ja, jeg tenkte faktisk over det nå nylig, og jeg tror jammen det er helt sant. Det er nok fordi jeg er så utrolig lettinspirert. Det er vel i og for seg veldig posistivt. Men noen ganger er det faktisk litt plagsomt også...jeg får liksom aldrig ro i sjelen....jeg måååå bare prøve...

Ja, det er nå slik det er, og og i går surfet jeg rundt litt og fant en link til noe jeg ikke hadde sett før; dette. Hun, Sarah London, kaller for Wool-Eater's. Sannsynligvis fordi man for brukt en god del garn på det. Jeg har ikke kommet så langt ennå at jeg kan si noe om garnforbruket...men det er en veldig morsom teknikk. Hvis det er nytt for deg også, og du har lyst å prøve det, finner du beskrivelse her. Ta en titt her også hvis du vil se flere bilder.

Jeg kommer nok ikke starte noe nytt prosjekt med dette nå. Men det er kjekt å ha det i bakhodet om litt, når flere hekletepper, grytekluter eller noe annet skal til å produseres.

2 kommentarer:

  1. Har sikla litt over dette mønsteret eg óg, men er flink og holder meg unna.. Haugen med uferdige ting har blitt forbausande stor i det siste, så det er nok betre å gjere ferdig noko av det i staden :)

    Mønster på grytelappane kan nok kanskje bli nedskrive ein gong i framtida, men eg tørr ikkje love kortid ;)

    Ha ei fortsatt fin veke (og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min)!

    SvarSlett
  2. Jøss. Det var fint! Takk skal du ha, skal huske dette til neste gryteklutprosjekt.

    SvarSlett