mandag 24. august 2009

Akk ja, du Ysolda...

...jammen kommer du opp med mange fine design! Dette lille sjalet, egentlig mer et sjerf, er Ysolda's Ishbel. Jeg blir så fashinert av denne unge damen, som den ene dagen tryller frem design av en vakker strikkejakke eller et nydelig sjal, og en annen dag dukker det opp mønster på det strikkedepinnsvinet Smith eller en liten mus: Mousie. Snakke om å spenne over flere målgrupper!
Denne begynte jeg å strikke på i april da vi var en tur i herlige Roma. Den ble da også ferig i løpet av en uke. Men den har ligget og ventet på å få bli blokket ut. Det blir så mye bedre , synes jeg, når man blokker ut slikt strikketøy. Både fasongen og mønstringen kommer mye mer til sin rett, vil jeg si. Jeg bruker "Lace Blocking Wires" fra KnitPicks (bestilte fra en nettbutikk i Australia), de er utrolig sjekke å bruke, men man klarer seg fint med rustfrie, gjerne litt store, knappenåler også. Jeg bruker store isoporplater til å nåle det opp på.

Mønster:
Ysolda's Ishbel

Garn: Rauma Inca, 60 gram.

Pinner: 4 mm

6 kommentarer:

 1. Du kan ikke være helt god du ;-)) kanskje du kunne tenke deg å overta noen av mine UFO'er ?

  SvarSlett
 2. Det sjalet er veldig pent. Pent er et kjedelig ord egentlig, men sjalet er pent og jeg ville gjerne ha det selv. Jeg MÅ strikke meg et nytt sjal nå, etter Ravelry har jeg blitt kronisk sjalbruker.
  Hilsen Grete

  SvarSlett
 3. Nydelig sjal..., jeg er enig i at hun lager/designer mye flott... :O)

  Ha en strålende kveld!

  SvarSlett
 4. Enig med de andre, Ysolda er en original strikkejente :) Og så nydelig sjal du har laget, vakkert er det. Og igjen så ser jeg fargen min, det er akkurat som det er strikka til meg ... ;p
  Kledelig Volvo-sjal :D

  SvarSlett
 5. Nydelig sjal i nydelig farge!
  Ja, Ysolda må være en kreativ og produktiv sjel. Jeg har både Ishbel og Rose Red - med oppskrift og garn og alt klart -liggende i strikkehaugen min, det gjelder bare å få tid til å strikke dem.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett