fredag 23. oktober 2009

KLAR, FERDIG, STRIKK!

Når jeg strikker på et prosjekt og begynner å nærme meg slutten, eller i blandt tidligere enn så, jobber hjernen min på spreng og tenker ut neste prosjekt, og det neste og det etter der igjen osv. Jeg tror det er da jeg er som mest kreativ. Jeg må virkelig legge bånd på meg for ikke å tjuvstarte før jeg er ferdig med det jeg holder på med. Det klarer jeg ikke alltid... jeg gjør som regel ferdig det jeg har begynt på, men det kan skje parallelt med noe som har tilkalt seg nyhetens interesse.
Denne gangen oppførte jeg meg og hadde bare nøstet opp et garnhespe for at det bare skulle være å sette igang når jeg var ferdig med min Amelia.
Nå er det også slik at jeg har konstatert at jeg har veldig mange strikkede jakker. Men noen ganger passer det bedre med en genser, derfor blir det en genser denne gangen. Igjen prøver jeg garnet Cascade 220 Wool. Jeg har bare 5 hesper og håper det holder. På Ravelry har jeg sjekket hvor mye garn som er brukt av andre som har strikket denne i samme og noenlunde tilsvarende garn, og jeg tror det skal holde. Hvis ikke får ermene bli litt kortere. Det er jo det som er det fine når man strikker "ovenifraogned", som man gjør med denne genseren.

Mønster: Cable-Down Raglan av Stefanie Japel, publisert i Interweave Knits, Spring 2007. Kan også kjøpes i deres nettbutikk.

Garn: Cascade 220 Wool #9476 Maize, 5 hesper

Pinner: 4,5 mm

1 kommentar:

  1. Ja, jeg kjenner meg igjen her, jeg ligger gjerne flere prosjekter etter i ferdigstillelse også!
    Prosjektet ditt ser lovende ut, gleder meg til å se fortsettelsen!

    SvarSlett