torsdag 22. oktober 2009

Min nye jakke er ferdig

Jakken ble fin, så fin. Den var enkel og grei å strikke og garnet (Cascade 220 Wool) var så deilig å strikke med. Fargen er så vakker. Og jeg er førnøyd som bare det :o)

6 kommentarer:

 1. Det skjønner jeg .. den ble vakker og som vanlig helt perfekt ..

  SvarSlett
 2. Kjempefin blei den, nydeleg farge!

  SvarSlett
 3. Det gikk jo lynraskt! Nydelig jakke. Hvordan likte du Cascaden?

  SvarSlett
 4. Ja, den ble kjempefin! Syns din ble finere enn originalen på Knitty - ser ut som din er fastere i fasongen. Og nydelig farge til deg!
  God helg!

  SvarSlett
 5. Guro, jeg likte veldig godt å strikke med Cascade. Men jeg vet jo ingenting om hvordan den vil holde seg, om det vil nuppe osv. Har du noen erfaring med det? Men det som er sikkert og visst er at det blir en veldig god spenst i det man strikker av det. Jeg strikker litt fast og dette er nok et garnen som ser ut å 'tåle' det uten at det blir stivt. Dessuten tror jeg at dette er et ullgarn som ikke klør. Jeg sier tror fordi jeg nærmest er imun mot ull som klør. Jeg skal teste det på min søster som synes all ull klør.

  Annepålandet, jeg tror det er garnets fortjeneste at den ser ut som den er, og kanskje også er det, litt fastere i formen. Jeg kaller pleier å si at det er; så bra "spjonk" i det ;o)

  SvarSlett