fredag 7. januar 2011

Ut på tur

Skituppene mine ;)
Det var så deilig vær i dag, så strikketøyet og alt annet fikk ligge urørt. Jeg tok meg en liten skitur. Og det gjorde godt! Jeg tok noen bilder med mobilen, som jeg har lyst å dele med dere :)

Vinterlandskap

4 kommentarer:

 1. Åh, der skulle en ha vøri! Prøvde meg på torsdag, jeg, men kom ikke lengre enn til Holmenkollen før t-banen snudde :(
  Går du mye på ski?

  SvarSlett
 2. Pinneguri: Så uflaks med skituren din da! Du må bare prøve igjen ;)

  Jeg elsker å gå på ski, men gjør det ikke ofte nok. Men nå tenker jeg benytte sjansen med all den fine nye snøen :) Jeg har et par uker på meg, før vi skal på ferie til sydligere breddgrader. Og man vet jo ikke om snøen ligger når vi er tilbake.

  SvarSlett
 3. Hei hei! Herlige skibilder! Jeg kan egentlig ikke fordra å gå på ski, men siden vi nå engang bor i dette vinterlandet, blir det jo en tur eller to i ny og ne... :-)

  Ang jakka: Ja, jeg har tenkt å tegne/skrive/telle meg frem til et mønster, det burde være en smal sak. Egentlig hadde jeg tenkt å bare strikke "rett fra jakka", men det er flere som har spurt etter mønsteret, så kanskje... Men jeg er v e l d i g treg når det gjelder å skrive ned mønstre, så det kan nok ta sin tid...
  Ha en fin uke! Får håpe mildværet ikke ødelegger for skiturene dine!

  SvarSlett
 4. Herlige vinterbilder. Er så deilig å gå på ski ute i marka! Stille og rolig, fint å la tankene fly!

  SvarSlett