onsdag 12. januar 2011

Mitt aller første votte design

Disse vottene var de første selbu-inspirerte vottene jeg laget eget mønster til. De var det ene av mine to bidrag i selbuvott-konkurransen som forlaget Norsk Samlag hadde i fjor. Det var altså disse vottene som var grobunn for min "hang-up" på vottemønster ;) Er du interessert i mønsteret, kan du kjøpe det her.

 
Votter er så greit fordi det er morsomt å ha flere å bytte på med og i tillegg er det fine gaver, f.eks. julegaver. Men man kan jo ikke bare drive med votter...eller? Så for tiden jobber jeg litt med å lage tilbehør til vottene, f.eks. luer. Hvordan det blir, vil tiden vise.

10 kommentarer:

 1. Flotte votter, det blir helt sikkert fint med lue som passer til.

  SvarSlett
 2. Fine votter!
  Du vet at Samlaget har en ny vottekonkurranse i år?? Votter med dyremotiver. Du har jo både puddel- og hestevotter, såvidt jeg husker, så send dem inn. Du kan laste opp bilde på facebook
  også.

  SvarSlett
 3. Hei!
  Syns du lager kjempefine vottemønster. Baksiden er jo like fin som framsiden! Blir helt sikkert å kjøpe mønster av deg.
  Jeg har også fatigue og må holde meg mye i ro og da er det godt å ha noe kreativt å pusle med.
  Liker å lage litt mønster sjøl, men jeg syns det er strevsomt med ruteark og har lyst å kjøpe et program til dataen. Har du et å anbefale?
  Evy Lorentzen

  SvarSlett
 4. Sikke et fint mønster, der er rigtig flotte!

  SvarSlett
 5. Takk alle for hyggleige kommentarer :)

  Evy: Jeg bruker regneark (f.eks. Microsoft 's Excel eller Open Office's Calc) på pc'en når jeg lager mønster. Det er litt "plundrete" noen ganger, men i stort sett fungerer det bra.

  Torirot: Kanskje jeg sender inn noen bilder til konkurransen ;)

  SvarSlett
 6. Så flotte votter dette var også. Det er liksom så gjennomført alt du gjør, kvalitet over hele fjøla. Også disse.
  Og takk til Torirot for info ang vottekonkurransen. Artig å delta, selv om det kanskje blir som å spise, eh, plukke opp steinene til de som sitter og spiser kirsebær ;)

  SvarSlett
 7. Pinneguri: Jag bockar och tackar, som det heter på svensk. Men du....faktisk så strør du rundt endel steiner du også ;)

  SvarSlett
 8. Dette var et flott mønster! Om jeg kommer i vottestrikkemodus kommer jeg nok hit igjen!

  SvarSlett