mandag 28. februar 2011

Tvillinger

Her er enda et nytt mønster. Tvillingstjerner har jeg kalt det. Stjernene på oversiden og undersiden av vottene er så like, men samtidig ulike, akkurat som tvillinger kan være.

Siden det er to forskjellige stjerner her, kan man også bruke mønstret til å strikke to forskjellige par. Et par med stjernen som er på ovensiden, og et annet par med den andre stjernen, den på håndbaken. Undersiden kan man da eventuelt strikke med det samme bunnmønsteret, men uten stjernen.

Her finner du mønsteret om du vil kjøpe det her på bloggen.

Hvis du heller vil kjøpe det på ravelry finner du det her.

Nå er jeg litt lei av å skrive mønster...men det er morsomt også skjønner du....og jeg blir så glad for alle hyggelige kommentarer jeg får angående mønstrene mine. Det varmer mitt hjerte og gir næring til fantasi og inspirasjon :) Men nå skal jeg fokusere på hekling av teppe.

6 kommentarer:

 1. Nydelige votter igjen! Nå håper jeg at jeg har noe garn på lager til Kristine-vottene, for jeg er spent på hvordan de blir. Kanskje tynn alpakka kan brukes?

  SvarSlett
 2. Åhh så mange lekre vottemønstere du produserer. Både dette og det forrige var alldeles nydelig :-)

  SvarSlett
 3. Du lager så utrolig fine vottemønstre! Skulle ønske jeg hadde tid til å strikke dem alle sammen, men innser vel at det ikke går, i hvert fall ikke denne vinteren. Anne-votten er min favoritt - den er så fin!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 4. Takk for snille ord :)

  LivM: Tynn alpakk går fint, men da blir kanskje votten litt mindre enn det som står i oppskriften. Og det spørs også litt på hvordan du strikker. Og da mener jeg om du striker løst eller fast, for fint vet jeg at du strikker..finfint til og med :) Lykke til med strikkingen.

  Annepålandet: Annes Blomst er det flere som liker :) Du skal se du får tid å strikke dem en vakker dag. Selv synes jeg sommeren er perfekt til vottestrikking, kanskje får du tid da ;)

  SvarSlett
 5. Hei!! Du lager utrolig fine mønstre!! Jeg har det mønsteret med blokkene liggende, men har ikke fått startet på det ennå!? Du skulle fått samlet dem i en bok!! Ha en fin dag!! AnneK:-)

  SvarSlett
 6. Jeg må bare gjenta det som de andre sier, du lager så mange flotte votter. Jeg kan skjønne at du blir lei, men det blir ikke vi!

  SvarSlett