søndag 19. juni 2011

Blått er flott #2

Oppvaskkluten jeg skrev om i forrige innlegg er nå ferdig og har vært på «photo session» ute i landlige og sommerlige omgivelser. Jeg har også satt ignang med en til, lik klut, men nå hvit med blå striper for å få brukt opp garnet.
Det jeg ikke nevnte tidligere er hvilket garn og størrelse på heklenål jeg har brukt; den er heklet i Drops Safran med heklenål nr 3,5 mm. Garnet er rester fra to forskjellige sommertopper jeg strikket for snart 10 år siden. Det gikk med ca 30 g blått og bare ett par gram hvit til de 2 stripene (hver stripe betår av to omganger).
Jeg vet ikke hvordan det er for andre, men når jeg ser gjennom mine garnrester, og det er det mye av hjemme hos meg, husker jeg i stort sett alltid hva jeg har strikket eller heklet av garnet. Det virker ikke som det spiller noen rolle hvor lenge siden det er. Litt pussig kanskje....men slik er det. Jeg skulle ønske jeg kunne huske mange andre ting like lett også ;)

3 kommentarer:

 1. Stillig photo session , :-)) Jooo , jeg husker osse hvad jeg har strikket...sær ting :-))

  Anyway , jeg er godt i gang med dine votter, super mønster .-))

  SvarSlett
 2. Jeg er også veldig glad i blått! Liker din stil, men jeg er nok mer "Villmark". Du er flink med arrangere bilder og utrolig flink til å hekle!!

  SvarSlett
 3. Så herlig bilde - og klut. De gryteklutene under her var også kjempefine. Jeg er svak for blåtoner!

  Jeg har det som deg - har et veldig "nært" - he-he forhold til mine garnrester. Men du verden så herlig når man får brukt dem til noe nyttig :-)

  Ha en fin sommeruke!

  SvarSlett