tirsdag 22. november 2011

Ny dag, nye muligheter

Hver dag tror jeg at jeg skal rekke over så mye. Men det viser seg alltid at det ikke er nok tid. Uansett er jeg glad for det jeg får gjort. I dag skal jeg blant annet strikke videre på vesten min (og kanskje reparere båtkalesjen som har ligget i gangen og ventet på meg i over en måned.....).
For øvrig har jeg endelig lært at det skrives blant annet ikke blandt annet. Det feilskrevne ordet 'blandt' er, i følge www.korrekturavdelingen.no; "et av de ordene folk søker oftest etter i Bokmålsordboka".
Det er ikke enkelt for en stakkars svorsk en å skrive korrekt norsk skal jeg si dere.....så dere får ha meg unnskyldt alle skriveleifer som dukker opp ;)
10 kommentarer:

 1. Så nydelig duk som lå på bordet ditt - regner med at du har sydd den også :-)

  Når det gjelder Tine Solheim sine mønstre, så har jeg en helt annen erfaring enn deg. jeg har strikket ei kåpe, tre kjoler og en lang jakke. Og alle mønsterbeskrivelsene har vært enkle å forstå og pedagogisk oppbygget. Merkelig.

  Det ser ut som vesten din blir kjempefin, da :-)

  SvarSlett
 2. Takk Anita. Ja, jeg har sydd duken selv. Den var et konkurransebidrag til NQF (Norsk Quilteforbund) sin konkuranse for noen år siden. Det er faktisk første gang jeg bruker den.

  Så fint at du har god erfaring med mønstrene til Tine Solheim. Hun designer flotte og spennende ting. De er ofte veldig annerledes og det liker jeg. Jeg har kanskje hatt uflaks....eller kanskje jeg ikke er helt med... ;)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flott bilde .. gikk rett over i julestemning. Så hyggelig å høre at ikke alle har hatt samme opplevelsen med mønstrene til Tone Solheim ... da er det håp for meg også :-)Jeg får prøve meg igjen, det er mye jeg har lyst på fra den damen :-)Ha en fin dag ! Anne

  SvarSlett
 4. For en fin duk!!!
  Ang skrivefeil så syns jeg du er flink jeg - flinkere enn de fleste nordmenn faktisk!

  Alle jeg har snakket med som har stikket Tine Solheim-ting sier det samme som deg - lite gjennomarbeidede oppskrifter og mye feil. Litt som Drops-oppskrifter omtrent - men innimellom er det noen som er helt perfekte.

  Blir spennende å se vesten ferdig!

  SvarSlett
 5. Hej! Hanna heter jag. Jag sitter i Malmö, Sverige och försöker förstå hur jag ska sticka tummen på ditt dalahästmönster. Jag har helt fastnat på första varvet baksida. Väntar ivrigt på svar! Tack på förhand!

  SvarSlett
 6. Hanna: Om du kan ge meg din mail-adress (min mail-aderss är wroald(bulle)gmail.com) så sänder jag en liten beskrivning på hur du ska sticka tummen.

  SvarSlett
 7. Nydelig stemningsbilde fra stua, der er det kos ja. Flotte leggvarmere du har laget også.

  SvarSlett
 8. Haha Wenche, jag och några andra pigga flickor har en förening som vi kallar "Syföreningen Märka Ord". Där hamnar bland annat (!) alla korrekturfel och en del andra fel i det mänskliga uppförandet som formas genom munnen:))

  SvarSlett
 9. Oh va snällt! Tack! Hannajsson@gmail.com

  SvarSlett
 10. Sier som Anne, jeg syns du skriver bedre norsk enn mange andre. Men det er rart at både du og Anne bruker apostrof feil i blogtitlene deres? Tilfeldig? Neppe! ;)

  Ellers enig med deg i Tine Solheim-oppskrifter. Men det hun lager er så unikt og spennende at det gjør liksom ikke noe - hun er i en egen klasse :)

  SvarSlett