mandag 28. november 2011

Heklet, sydd og reparert

Heklet:
Jeg var på Eplas Julebasar i Heggedal i helgen. Der var det mye som inspirerte. Blant annet noen heklede skjerf, halser og pulsvarmere.

Så da jeg var hjemme igjen og inspirasjonen gnagde i kropp og sjel, fant jeg frem noe garn fra skapet og heklet meg denne halsen. Den tror jeg blir god å ha når vinterkulden melder sin ankomst.
Jeg har brukt Drops Lima (farge 0100) og heklenål nr 5.5 mm. Den veier 138 g, altså litt i underkant av 3 nøster. Jeg skal lage flere ;) det er sikkert.

Sydd:
Min mor hadde bursdag her forleden dag. Jeg sydde en lue til henne. Det er en etteraping av en lue fra Noa Noa. Jeg har sydd den av støvblå ullfilt fra Stoff og Stil. Mamma ble glad og jeg synes luen kledde henne veldig godt

.Reparert:
En av mine dårlige sider er at jeg har en tendens å utsette ting jeg synes er kjedelige..... Tidligere i høst da mannen min hadde vasket kalesjen til båten vår oppdaget vi at sømmene flere steder var morkne. Vi vet ikke om det er solen eller stoffet han brukte for å rense som er årsaken. Men uansett hva grunnen er så måtte det repareres.
Kjedelig!!!!!
Eplekjekt ropet jet ut at det skulle jeg reparere neste dag, fordi; "....det er best å gøre det med en gang så det ikke blir glemt. Fordi plutselig er det vår igjen, båten skal settes ut og kalesjen er ubrukelig.....". Det ble ikke den dagen, ikke neste dag... Men faktisk ble det gjort i forrige uke.
Det var kjedelig men godt å få det gjort ;)

3 kommentarer:

  1. Flink jente .. og mamma er kjempefin i ny lue .. vakker dame! Kos deg med produksjon av halser og alt annet fint i adventstiden. Klem

    SvarSlett
  2. Fin hals, og flott, kledelig lue til moren din!
    Jeg fikk ikke med meg Eplas julemarked, var syk i helgen og det ble litt langt å dra, men skulle gjerne ha vært der. Men det kommer jo nye muligheter. Ha en fin tirsdag!

    SvarSlett