onsdag 7. desember 2011

Bjørnebærmønster

Disse to mønsterene har vært nesten ferdige i lang tid nå. Men det er rart med det, det som er nesten ferdig; f.eks. den siste listen som skal males, sette inn de siste bildene i fotoalbumet, monteringen og festing av tråder på strikketøy og så videre. De fleste av oss (tror jeg ihvertfall...) har vel noen nesten ferdige ting. Man må ta et skikkelig tak i nakkeskinnet og ta seg sammen for å bli ferdig med ting noen ganger. Slik var det altså med disse mønstrene.
Men nå har jeg gjort siste finpuss (tror jeg ihvertfall...) på mønsteret til Bjørnebærluen og Bjørnebærvottene. Det tar ikke all verdens tid å strikke denne luen og/eller vottene faktisk. Garnet er ikke så tynt, og mønsteret er relativt ukomplisert. Så trenger du en idé til julegave(r) så har du et forslag her ;)
Som jeg skrev i et tidligere innlegg om dette settet:
Jeg har valgt å kalle mønsteret for Bjørnebær fordi både fargen og de "knudrete" rundingene minner meg om bjørnebær. Hadde jeg brukt gulorange farge i stedet for burgunder/lilla ville jeg sannsynligvis kalt opp settet etter multer ;)
Så hvis du ikke vil ha bjørnebær kanskje multekrem frister ;)

Du finner mønsteret til luen her, og til vottene her.

5 kommentarer:

 1. Utrolig fint sett :-)
  Og ja, jeg kjenner meg godt igjen i "nesten-ferdig-prosjektene" - selv om det er utrolig lite innsats som skal til for å få de helt ferdig, likevel blir de liggende...
  Men utrolig deilig er det når sånne prosjekter endelig blir ferdig.

  SvarSlett
 2. Et superflot sæt Wenche! Virkelig, virkelig fint!

  SvarSlett
 3. Nydelig arbeid! Kule dusker!

  SvarSlett