mandag 14. mai 2012

Barletta - en alpakkavest

I helgen har jeg strikket ferdig vesten Barletta som jeg begynte på i høst. Den hadde som så mye annet blitt liggende glemt i en håndarbeidspose på syrommet. Hvordan i alle dager kunne jeg glemme denne fine vesten!?! Det var ikke mye igjen heller. Jeg hadde faktisk kommet halveis på bærestykket da jeg "glemte" den.
Barletta er et design fra den siste boken til Trine Solheim. Som i alle hennes bøker er det mye flott i denne boken. Men det var noen irriterende feil i oppskriften, så jeg måtte trikse litt og kom "trygt" i havn. Vesten er utrolig feminin - og den er både myk og mild men samtidig tøff synes jeg.
Jeg har faktisk ikke prøvd den på ennå...jeg sitter her med treningsklær på og skal først ut på en løpetur. Når jeg er tilbake og ferdig dusjet - da skal jeg prøve den, det blir liksom en premie ;) Håper den blir fin på meg også, og ikke bare på kleshengeren.
Oppskrift: Fra boken Retromasker av Tine Solheim.
Garn: Dale Royal Alpakka.
Strikkepinner: 3 mm.

Ha en flott dag :D

9 kommentarer:

 1. Verkligen jätte fin!! =)

  SvarSlett
 2. Det hadde blitt en veldig kort joggetur om jeg skulle gjort tingene i den rekkefølgen... Så flink du er :-)

  SvarSlett
 3. ...jag tycker den är väldigt vacker, men det som gör mig mest glad är att du började redan i höstas och har den klar först nu:) Du är med andra ord bara människa:))))))))(fniss)

  SvarSlett
 4. Wenche!
  Du er jo helt fantastisk, hvilken nydelig vest du har strikket. Gleder meg tilå se den.

  SvarSlett
 5. Oj, den ble veldig fin! Gratulerer! :-)

  SvarSlett
 6. Meget smuk og anderledes farver :-)))

  SvarSlett
 7. Strikketørke ? Det ble så stille her etter iherdig arbeidslyst ... Klem

  SvarSlett
 8. Tusen takk for at du vil sjekke om du har mønster til Fretex-jakka, det er kjempesnilt. Jeg sjekker alltid boka Kvardagsstrikk av Annemor sundbø først, men der fant jeg den ikke.

  SvarSlett