fredag 15. mars 2013

Fridag med hekling og podcast

Jeg har fridag på fredager. I dag har jeg kost meg med hekling og hørt på en ny podcast for strikkeinteresserte. Første avsnitt av svenske Stick With Us Podcast er nylig lansert. Har du litt ekstra tid synes jeg du skal prøve.
Og hva hekler jeg på? Jo jeg har startet et nytt "hermeprosjekt". I fjor kjøpte jeg en heklet bomullsvest fra NoaNoa. Den er så fin og jeg synes jeg kler den veldig godt. Nå henter jeg inspirasjon fra den og hekler en variant i tynn ull, Huldra Kamgarn fra Hillesvåg Ullvarefabrikk.
Jeg prøver for anledningen ut en ny heklenål også ;)
Dette er en heklenål fra den så kalte Hverdagsserien til Du Store Alpakka. Jeg må si at jeg er positivt overrasket. Den passer mye bedre til dette prosjektet enn mine ellers så meget avholdte Clover Touch heklenåler. De er til forveksling like, men den nye heklenålen har et litt mindre hode (krok) og det passer helt perfekt nå. Billige er de også, og lette å få tak på ;)
Nå skal jeg bake ost og skinkehorn.

Ha en super helg.

3 kommentarer:

 1. Hei,

  Ååå...nå får jeg lyst til å hekle, men jeg har bunaden min som jeg henger langt etter med : ( Gleder meg til å se ferdig vest : )

  Ønsker deg en fin helg!

  Klem Heidi

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Heidi.
   Når du kommer i mål med bunaden vett'du...da kan du hekle i lange baner ;) Kos deg med broderingen så lenge, det er jo hyggelig arbeid det også.
   Ha en fin helg du også.

   Slett
 2. Nydelige farger. Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

  SvarSlett