fredag 22. mars 2013

Så gøy å pynte seg!

Nå tenker jeg at jeg blir fin til våren. Jeg gleder meg som en liten unge til å ta i bruk den nye kjolen min som kom i posten idag.
Kjolen er kjøpt hos Lady Vintage. Jeg bestilte på ettermiddagen den 16/3 og i går, den 21/3, kom den i posten. Lynraskt levert må jeg si.

Men jeg ble litt, eller egentlig veldig lang i maska da jeg hentet pakken på postkontoret. Pakken var så liten, tynn og lett. Oi, sa jeg, det der skal liksom være en kjole!?! Damene på postkontoret lo høyt. De sa at de håpet den passet! Jeg tror de var litt skeptiske ;)

Og passet det gjorde den :) Målene er virkelig eksakt det som var oppgitt på websiden. Kjolen er i tynt og fint bomullsstoff og i tillegg er den helforet med bomull. Den kommer å bli fantastisk til våren og sommeren.

Kjolen var ikke dyr og denne var dessuten på salg. 30 britiske pund er ikke mye for en så fin kjole. Dessuten har denne nettbutikken skjønt at vi som er utenfor EU helst må handle for under kr. 200,- så det ble ordnet på en smidig måte.

Det blir ikke siste gang jeg kjøper meg kjole fra Lady Vintage. Neste på ønskelisten er denne og denne og denne. Siden jeg er en stor Mickey Mouse fan er denne absoluttheltsuperperfekt til meg.

Ha en fin helg.

3 kommentarer:

 1. Å, der var det riktig mye fint! Så flott kjolen din var, ha en fin helg til deg også!

  SvarSlett
 2. Så fin kjole! Takk for tips :)

  SvarSlett
 3. For en herlig vår og sommerkjole. Forhåpentligvis blir det mye bra vær framover så du får brukt den masse :)
  Ha en fin søndagskveld!
  Anette

  SvarSlett