lørdag 15. juni 2013

Mer som kommer frem fra glemselen

I fjor la jeg opp masker til dette skjørtet med friskt mot. Jeg strikket den første borden pluss litt til og så glemte jeg hele greia ;) I forrige uke da vi skulle til Stockholm trengte jeg et greit tur-strikketøy og da dukket dette uferdige skjørtet opp.
Egentlig hadde jeg tenkt hekle rillene bestående av musetagger med ubleket hvitt men flere rundt meg var uenige (f.eks. Storesøster og Lilla Gubben) så det fikk bli mørkeblå i stedet for. Det satt langt inne fordi jeg var redd at det skule forandre preget på skjørtet. Nå som det er ferdig ser jeg at det blir mer anvendelig med blått.
Det ble ikke så verst heller synes jeg.
Det var meldt litt dårlig vær i helgen så vi dro ikke på hytta. Men det ser ut som vi er blitt lurt ;) Det er jo kjempeflott vær. Det passer meg alldeles utmerket å være hjemme i helgen fordi det er en del ting som må ordnes opp i. Det er for eksempel noe ute i hagen som skal ordnes og noe inne i huset.....
Så nå skal treskoene på fordi jeg skal ut i hagen.
Helgens motto er å Kose seg uansett vær :)

Noen fakta om skjørtet

Modell: Nederdel / Lace Tiered Skirt fra boken Feminin Strik av Lene Holme Samsøe
Garn: Drops Safran, 6 nøster blått (#06) og Sesia Cablé 5 mørkeblå (#590) til heklekantene.
Strikkepinne: 3,5 mm
Heklenål: 2 mm til heklekantene

4 kommentarer:

 1. Så flott skjøtet ditt blei!! Eg har strikka eit slikt tidligere berre i str.10 år, så litt mindre arbeid:) ha ein finfin kveld:)

  SvarSlett
 2. En fantastiskt fin kjol. Hur kunde du glömma den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jag har så himla många handarbeten på gång samtidigt...då händer det att något glöms bort ;)

   Slett