mandag 10. juni 2013

Uønsket oppmerksomhet

I det siste har jeg opplevd det jeg ser mange andre bloggere også sliter med. Bloggen min blir «bombardert», eller sagt med et annet ord «spammet», med irriterende kommentarer. Jeg har prøvd litt forskjellige måter å bli kvitt det på men klarer ikke å luke det vekk på en enkel og grei måte.

Nå har jeg gjort det jeg ikke ønsket, nemlig å blokkere for anonyme kommentarer. Det er synd synes jeg. Synd fordi jeg ønsker jo at alle skal kunne legge igjen en hyggelig kommentar eller flere her på bloggen hvis man ønsker det.

Men for å gjøre dette innlegget litt hyggeligere viser jeg et lite stemningsbilde ;)
Svogeren min sliter med årene slik at jeg og maken skal få en stemningsfull kveldstur i Stockholms skjærgård ;)


8 kommentarer:

 1. Synd for de som ikke er så tekniske at de har laget seg en profil, men bra for deg å slippe all söppel det kan bli når spammerne har funnet veien til bloggen...

  SvarSlett
  Svar
  1. Enig med deg Anne R. Jeg håper de som virkelig ønsker å kunne skrive kommentarer får til å lage seg en profil - og at disse tullete spammerne kan slutte snart.

   Slett
 2. Jeg opplevde å få enormt mye "skit", spesielt på eldre innlegg (tror de gikk etter mest leste innlegg). Jeg har BÅDE blokkert for anonyme innlegg OG lagt til robotord OG kommentarmoderering - kanskje å overdrive litt, men problemet har i hvert fall forsvunnet. Ugreit, men sånn er det.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, uff...jeg har også prøvd å finne ut hvilke innlegg som er utsatt for dette. Men til slutt ga jeg opp forskningsprosjektet og håper dette er løsningen.
   Ha en fin uke du også...det som er igjen av den ;)

   Slett
 3. Uff, ja, jeg har noen slike selv, jeg også.......men jeg venter i de lengste med å

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Jeg har blogg på wordpress og de har eget spamfilter. Det fungerer veldig bra. Alle spamkommentarene ender i en egen mappe og blir ikke publisert.

  Det må være noe sånt for de andre bloggenen også... Kjedelig med spammere, men de kommer og går som regel i perioder.

  SvarSlett
 6. Jeg har hatt akkurat det samme problemet med SPAM-mail på bloggen. Løsningen ble den samme som du valgte, nemlig å stenge for anonyme kommentarer. - Det er stille nå. :)

  SvarSlett