mandag 26. august 2013

På tampen av barfotsesongen

Det er ikke til å komme utenom at sommeren er på hell. Det er ikke lenge til vi ikke kan gå i sandaler lengre og vi må finne frem sokker. Det er i grunnen litt trist å tenke på...
Siden jeg er glad i strikke sokker må jeg jo se det fra den lyse siden. Jeg har strikket endel sokker i det siste. Det er det perfekte feriestrikketøyet (for meg i hvert fall). Det tar liten plass og litt avhengig av hvor avanserte de er for den som strikker dem selvfølgelig, trenger man ikke sitte å sitte med nesen ned i mønsteret hele tiden.
Akkurat nå strikker jeg knestrømper. Jeg gleder meg faktisk til å bruke dem når de er ferdige. Jeg har foten igjen på begge sokkene, men det skal gå ganske greit tror jeg.
Jeg er spesielt fornøyd med fellingene på baksiden av leggen. De skal jeg vise senere når de er ferdige og jeg får hjelp til å ta bilder. Det er jo nemlig ikke så lett å fotografere baksiden av sine egne legger ;) 
Så i mens jeg strikker videre på strømpene mine skal jeg kose meg med gode minner fra sommerferien. Her er noen bilder fra ferien min.


9 kommentarer:

 1. Høsten kommer fortere enn vi aner. Godt du da er forberedt med nye lekre strømper, selv om jeg aom du fortsatt trosser kalde morgener og går i sommersko.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja Helle, vi må tøye sesongen så langt vi kan ;)

   Slett
 2. Å, det blir lekre strømper!
  Jeg har egentlig bestemt meg for å ikke begynne med sokker før 1.september uansett! Tar en ny vurdering da, foreløpig går det jo helt fint! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Strikketine :) Det er morsommere å strikke sokker enn å bruke dem - det er helt klart :D

   Slett
 3. Svar
  1. Takk Mona :) Ser at du har hatt en fin ferie. Det er deilig å "lade batteriene" så vi kan gå høsten og vinteren i møte med masse energi.

   Slett
 4. Åååå så fine feriebilder !

  Sokkene ser lekre ut. Gleder meg til å se de ferdig. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Deilige ferieminner kan man leve lenge på :D
   Du trenger nok ikke vente så lenge på å få se sokkene ferdige...jeg er halvveis på foten nå så nå går det unna ;)

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett