lørdag 7. september 2013

Sommersjal - litt i seneste laget?

Før helgen fant jeg frem flere uferdige prosjekter som ble startet i våres og i sommer. Noen av dem bærer tydelig preg av å være tenkt til sommerens lune og lyse værlag. Det er jo synd at de ikke ble ferdige mens det fortsatt var høysesong for dem. Dette sjalet for eksempel.
Jeg tok affære og nå er det ferdig :) Slik ble det seendes ut.
Ganske fint faktisk. Men jeg er jammen ikke sikker på at den heklede kanten rundt var så lur. Det kan hende jeg rekker den opp etterhvert. Jeg skal bruke det litt først og «smake» på det før jeg bestemmer meg.
En annen ting jeg fant frem var min halvferdige «Lemon» av Helga Isager. Det er en løs og ledig topp som strikkes i tynn ull. Jeg skal prøve å bli ferdig så fort som mulig slik at jeg får brukt den litt før det blir for kaldt.
Vi er på hytta i helgen. Det er litt grått vær men ikke verre enn at det fint går an å sitte på verandaen og strikke...
 ...mens gemalen sager så «flisa fyker»...bokstavelig talt...

4 kommentarer:

 1. Jeg synes at kanten er prikken over iét på det fine sjal

  mange hilsner
  Angelika

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Angelika :D Jeg lar den nok bli - kanten, men kan hende jeg lager et til i en annen farge, da blir det uten "melisglasur" langs kanten.

   Slett
 2. Det. Et edderkoppsjal er det ikke? Kjempeflott er det. Men den hvite kanten bestemmer litt hva du kan bruke den til, synes jeg. Hadde det vært i samme farge som sjalet, passer det til mer. Men det er kjempefint synes jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sylvia! Ja det er et edderkoppsjal. Jeg ble så inspirert av et sjal jeg så hos kungen & majkis.
   Jeg er helt enig med deg angående kanten. Kanskje jeg lager et nytt, et ensfarget, i en mer neutral farge....

   Slett