lørdag 2. november 2013

Etterlysning av bok

Jippi! Det ser ut som det har ordnet seg med denne boken nå. Jeg er overveldet av at det finnes så snille og hjelpsomme mennesker.

Jeg har søkt med lys og lykte etter denne boken ... leeeenge ...
... nå tar jeg mot til meg og spør dere lesere der ute om det muligens er noen av dere som har et eksemplar som du ikke har bruk for og som du kan avse til en stakkars strikkoman som meg. Selvfølgelig vil jeg betale for både boken og porto. Ta kontakt med meg på wroald(krøllalfa...eller kanelbulle)gmail.com.

6 kommentarer:

 1. Hei hei! Genseren din ble utrolig flott! Artig med en vri på bordene, og den sitter jo helt PERFEKT.
  Jeg har faktisk denne boka, fikk den på et mammutsalg eller noe sånt for lenge siden. Men jeg vil jo gjerne ha den selv da...
  Ha en riktig fin helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :-) Jeg har brukt genseren hver dag siden den ble ferdig. Det er nesten slik at jeg har sovet med den på også ;-)
   Jeg skjønner godt at du vil ha boken din selv … heldige deg.

   Slett
 2. Hei - det er alltid hyggeligst å ha boka i egen hylle, men den finnes også i nasjonalbibliotekets elektroniske bokhylle (gratis tilgjengelig for norske ip-adresser) Det er en del andre godbiter der også.
  Her er lenken din boken "din"
  http://www.nb.no/nbsok/nb/d6ddc2d1c1047f251f6b299fc04242cf?index=1#37

  Astrid

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Astrid. Jeg har vært innom og sett der. Mye bra i bokhyllene der ja. Det kan fort gå noen timer hvis man begynner å lete etter «skatter» der.

   Slett
 3. Jeg vet jeg har den boken et sted Wenche.. Du kan helt klart overta! Må bare finne den først ;) kanskje hjemme hos mor!!

  SvarSlett
 4. Så bra at det ordnet seg for deg. Gleder meg til å se hva du får ut av den. :)

  SvarSlett