onsdag 13. november 2013

Tog + Strikking = Sant

Det beste med å ta tog er at man forflytter seg samtidig som man kan kose seg med strikketøy. Akkurat det gjør jeg i skrivende stund  ;-)
Det føles ut som jeg strikker en stjernehimmel og jeg kan nesten ikke legge det fra meg – det er utrolig fengende å strikke border som dette. Som jeg skrev i forrige innlegg er dette testrikking for torirot. Jeg er glad jeg meldte meg som "frivillig" til teststrikkingen og at jeg fikk lov. Det blir jo så fint!

Ha en strålende dag.

12 kommentarer:

 1. Storfin mønster og deilige farger. Det blir en fin eksemplar. Jeg liker også reise med tog og strikke... herlig. Med mønsterstrikke jeg veve tråden når jeg strikker med det samme. Ha en fin ønsdag. Hilsen fra Viola.

  SvarSlett
 2. Nydelig fargekombinasjon, det blir så vakkert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja visst blir det vakkert :) Hvordan går det med din? Har du funnet strikkefastheten? Jeg traff strikkefastheten med en gang, men nå så ble det merklig nok litt løsere så min blir nok 2-4 cm videre enn jeg hadde tenkt. Men det gjør ingenting - det er godt å ha litt å gå på ;)

   Slett
 3. Man må benytte de anledningene som kommer til å strikke:) Her er håndarbeidet fast følge på alle fergeturer:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er lurt å utnytte tiden på den måten.

   Slett
 4. Det var alldeles nydelig! Happy Knitting!

  SvarSlett
 5. Lekre farger i arbeidet ditt. Tidligere pleide jeg å togpendle tilsammen en time hver dag som ble brukt til strikking eller en god bok. Selv om jeg synes det er deilig å ha fått kortere reisevei (brukte tilsammen 3 timer hver dag på å reise mot 30 min nå) så savner jeg veldig strikketiden på toget. Kos deg med togstrikken. :)

  SvarSlett