lørdag 10. mai 2014

Atter en gang ...

... strikker jeg en Dala-Selbukofte. Nå er det en sommervariant i bomull/ullblandning.
Jeg prøver jo alt jeg kan å få brukt garn fra det bunnløse lageret jeg har hjemme. Dette garnet er Dale Lerke, en bomull/ullkvalitet. Det isblå garnet kjøpte jeg for flere år siden. Det grønne kjøpte jeg i går (men bare tre nøster) fordi jeg måtte ha en kontrastfarge. Det er et deilig garn å strikke med. Og det er deilig å endelig få brukt det opp.
Det skal bli spennende å se hvordan koften blir strikket med dette garnet. Jeg skriver mønster på koften mens jeg strikker (Tori, hold ut! Det kommer nok et mønster etterhvert....).

Og så er jeg blitt intervjuet ;) Det er bloggeren Wool Rocks som har en serie hun kaller Meet the knitter hvor hun intervjuer forskjellige uavhengige strikkedesignere. Og nå spurte hun meg! Det var litt stas må jeg si ;) Hvis du ikke allerede har gjort det så ta gjerne en titt og bli kjent med de andre hun har intervjuet også.

8 kommentarer:

 1. Herlige vårfarger! Og jeg holder ut - ingen fare, har nok av andre strikketøy mens jeg tenker på farger og garn. Har veldig lyst på en oransje kofte...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Oransje, rustrød eller brent umbra har jeg også tenkt på. Det tror jeg kan bli veldig fint. Jeg har noen nøster Pickles Pure Wool i en nydelig rustrød farge som er en klar favoritt hvis det blir enda en på pinnene her hos meg ;)

   Slett
 2. Fine farger! Intervjuet med deg var veldig bra, morsomt å lese! Ha en fin dag :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :)
   Gøy å høre at du likte intervjuet også.

   Slett
 3. For noen herlige farger. Gleder meg til å se den ferdig. Håper du legger ut bilde i Koftegruppa også ;-)

  SvarSlett
 4. Hei, jeg falt tilfeldigvis innom bloggen din da jeg søkte på sokkeoppskrift på google, og må si jeg har blitt helt betatt av alt det fine du lager :-) ! Denne jakka kommer til å bli veldig fin, og det synes jeg den som du skulle gi bort i gave var også, synd den ble litt liten, men så ut som det gikk fint ;-) Kjempeflink er du! tenkte jeg skulle prøve meg på de sokkene med hjerte nå :-) Hilsen Marthe

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var hyggelig at du fant veien innom her. Du er hjertelig velkommen tilbake.
   Lykke til med sokkene :)

   Slett