tirsdag 30. september 2014

Lykkelig strikkerske

Jeg var på strikketreff på Sjølingstad Uldvarfabrikk i helgen. Jeg sitter igjen med en deilig lykkefølelse.
Bildet er "tjuvlånt" fra Sjølingstad Uldvarefabrikks facebookside.
Snakke om vellykket arrangement, det var bare helt supert altså! Så mange hyggelige, interessante og flinke folk, mye flott garn, koselige lokaler og omgivelser, flotte plagg var hengt opp til utstilling og ikke minst utrolig mye inspirasjon.
Bildet er "tjuvlånt" fra Sjølingstad Uldvarefabrikks facebookside.
Jeg skammer meg litt fordi jeg ikke tok et eneste bilde. Men det var det mange andre som gjorde - ta en titt på disse bloggene f.eks. og se hva de har forteller om treffet:


Ahhh og åhhh så kjekt det var! Det eneste som var dumt var at det var så mange som jeg ikke fikk hilst på. Nå i ettertid har jeg forstått at det var mange fra "Bloggland" der, som jeg har fulgt bloggene til lenge, men som jeg ikke kjente igjen. Til dere bloggere, ravelry-, facebook- og/eller instagramvenner som jeg ikke fikk hilst på: Unnskyld, unnskyld! Det var ikke meningen å ikke kjenne dere igjen. Vi får ta det ved neste anledning som jeg håper blir snart :-)

Tjingeling - nå skal jeg strikke et par omganger!

6 kommentarer:

 1. Så herlig læsning. Det er bare så skønt at mødes med ligesindede.
  Jeg har just været til Strikkefestival i RemisenBrande. Skønne stande med garn og inspiration, workshops... og mødet med strikkere.
  Sidder nu og varmer mig med mindet om en skøn søndag i godt selskab lige som du efter din tur.

  SvarSlett
 2. Ja, det var gøy! Vi får bare hive oss på neste gang det blir strikketreff også, så vi får hilst på resten. MED navnelapper på, kanskje?
  Ha en fin aften :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, så smart med navnelapper kanskje også med evt. nick, bloggadresse og det hele ;-)

   Slett
 3. Eg har lese litt på andre bloggar om dette treffet. Det virkar som de har hatt det supert. Og det at du ikkje fekk helst på alle, er jo ein ekstra god grunn til å vera med fleire gonger ;)
  Siri

  SvarSlett