mandag 2. februar 2015

Fine Josefine

Før i tiden hadde vi en kanin.
Jeg tenker ofte på henne. 
Hun het Josefine.
Hun var vår fine Josefine.
Disse sokkene heter Josefines sokker. Ikke det at de hadde passet til vår Josefine. Hun hadde jo fire føtter og de var mye mindre ;) Men navnet er fint og kan brukes til mye, derfor ble det slik.

Det er oppfriskende med fargeglade sokker nå på vinteren. Jeg tror vi trenger mer farger i hverdagen. Ofte lander valget på duse, delikate og nøytrale farger. Og det er jo så fint! Men vi blir kanskje gladere av litt sterkere farger? Men smaken er som baken ... og smaken varierer litt etter humøret også har jeg merket ;)

Uansett; farge eller ikke farge - mønsteret er ferdig og publiseres i dag.
Har du lyst å prøve - i så fall finner du mønsteret her (på ravelry) eller her på bloggen.


8 kommentarer:

 1. Flotte sokker!
  Men er det de samme sokkene som i forrige innlegg? Der skrev du jo at det var Sisu, men i oppskriften står det Sterk / Pt5 Sport / Fjord ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Anne. Du har helt rett. Jeg tror kanskje de kan bli i smaleste laget for mange hvis man strikker dem i Sisu. Med garnene jeg anbefaler blir sokkene mer «normale» i vidden. Jeg brukte de gule sokkene på bildene fordi de gjør litt mer ut av seg, enn f.eks de hvite jeg strikket i Fjord. Jeg har nevnt det i mønsteret ;-)

   Slett
 2. De var flotte, så sant, så sant, vi trenger litt mer farge nå på denne årstiden! Ha en herlig tirsdag!

  SvarSlett
 3. Knallfine! Jeg likte flettemønsteret på disse. Og sokker kan absolutt strikkes i spreke farger, det er moro med en liten fest i skoa.

  SvarSlett