fredag 24. juli 2015

Votter i sommerlige farger

Jeg strikker og strikker. Som jeg har nevnt flere ganger tidligere synes jeg det er kjekt å strikke votter om sommeren. Det er på sommeren jeg blir inspirert til å lage vottemønstre. Som disse f.eks.
Da jeg fikk idéen til disse hadde jeg egentlig tenkt strikke votter inspirert av mine peoner. Men mens jeg tenkte på hvordan de vottene skulle bli vandret tankene en litt annen vei. Den dype rosa fargen (peonfargen) fikk være med videre og kom i lag med både en estisk oppleggsteknikk og latviske fletter. Selv synes jeg vottene er friske og fine og jeg gleder meg til å ta dem i bruk til vinteren.

Har du lyst å prøve deg på disse finner du mønsteret til salgs her på bloggen eller via ravelry.

Og så er det plutselig helg igjen. Tiden flyr av gårde! Ha en riktig fin helg.

10 kommentarer:

 1. Åh så fina, och härliga färger!

  SvarSlett
 2. Herlig mønster - deilige farger.
  Jeg elsker vottene.
  Ha en riktig god søndag ... med gård-sommer-sol ...
  Hilsen fra Viola

  SvarSlett
 3. Så fine votter, ja sommerstrikk er så absolutt ikke synonymt med bomull. Så at dere hadde vært innom Telespinn. Har hatt så lyst til å ta en tur dit i juli, mens de skulle ha litt eksta åpent. Men blir jo litt betenkt når jeg hører at det var stengt når dere var der første gang?
  Har akkurat strikket en jakke med garn fra Telespinn. Syntes garnet var litt stivt å strikke med, men synes plagget blir mykere og behageligere for hver gang jeg tar det på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er et flott garn som jeg tror man bare blir mer og mer glad i. Men Helle, det var stengt fordi vi var for sent ute. Klokken var rundt 5 på ettermiddagen da vi passerte. Men det er en annen ting man kan ha i bakhodet og det er at produkjonen var litt i feriemodus. Hun manglet en del farger. Jeg hadde egentlig tenkt kjøpe en ny og utrolig lekker grønnfarge men den hadde hun ikke på lager da vi var der. Den kommer jeg nok å bestille til høsten. Eller kjøpe på strikkedagene på Sjølingsstad i september ;)

   Slett
 4. Takk for hyggelige kommentarer! Det er så hyggelig med alle kommentarer jeg får fra dere her på bloggen min <3

  SvarSlett
 5. Dette var veldig fine votter!

  SvarSlett