torsdag 20. oktober 2016

Høstferie

I år har vi tatt oss høstferie. Vi er i sydligere strøk og nyter passe varmt vær og passe sterk sol. Og vi prøver å være sånn passe aktive. Her forleden dag gikk vi en tur opp i Alpujarra-fjellene i Spania.
Vi startet med langbukse og tynn ullgenser, men begge delene pakket vekk ganske fort. Det er noe eget med å gå i sol og varme og skue opp mot høye fjelltopper med snø :)
For første gang, som jeg vet om ihvertfall, så jeg valnøtter vokse på trær. Det var gøy!
Etter turen, når vi skulle spise lunsj, fikk jeg en ny liten venn. En skikkelig selskapssyk liten søtnos av en ungkatt.
Han var ikke masete i det hele tatt, ville bare ha kos. Etter at han var med på å sjekke mobilen, tok han seg en lur på fanget mitt, under bordet.
Og hva har jeg strikket på i det siste? Ganske mye egentlig, men det er ikke så mye å vise frem ennå. Men noe kan jeg vise: i går ble jeg ferdig med et par Majas mamelucker designet av Maja Karlsson, med bloggen Husmorsskolan og nettbutikken Majas Manufaktur. De blir kjekke å ha i vinter når jeg skal ut på tur.
Det er super passform på dem :) De er strikket fast, det liker jeg, med herlig rødt 2-tråds Sjølingstadgarn.

Nå drar vi snart hjem. Det blir fint det også.

1 kommentar:

  1. Så herlig tur du har vært på! Vet du, jeg har valnøtter i hagen. Det blir ikke så stor avling, men noen nøtter blir det :) Den buksa så varm og god ut, men jeg tror ikke jeg har plass under overtrekksbuksa nå, må litt ned i vekt. Har jo sittet stille i snart et halvt år etter diverse benbrudd i mai :( Men jeg har fått strikket og heklet en del :D

    SvarSlett