torsdag 24. juni 2010

Tur til Skedsmokorset

Jeg fikk nyss om at det er strikkefestival hos Maud Garn på Skedsmokorset denne uken. Det lokket at de har 50% prisavslag på alle garnene. Siden jeg aldri har vært der syntes jeg at det passet fint å ta meg en tur nå. En annen ting som også lokket meg dit var at Projo-produkter har stand der denne uken (Jeg så akkurat på Projo's nettside at de har måttet avlyse flere dager på strikkefestivalen pga sykdom). De selger jo bl.a. garnet Cascade 220 og finnes i så mange fine farger...

Jeg dro altså dit. Jeg kjøpte en garnvinde og litt bomullsgarn hos Mauds Garn. Garnvinden skal jeg ha på hytta. Sist vi var der prøvde jeg å konstruere en slags garnvinde av et gammelt og solbleket ringspill i rosa plast som jeg fant i boden. Jeg snudde rett og slett pinnen i midten opp ned. Det var litt lite, vinglete og jeg måtte knipe det sammen mellom knærne, men det funket faktisk ;) Men vi lever jo i 2010 ... så jeg kjøpte meg like gjerne en ny en jeg.

Hos de søte damene fra Projo-produkter kjøpte jeg garn, Malabrigo sokkegarn, til to Ulmus-sjal (eller her).  Garnet var nydelig, myyyykt og deiliiilig sier jeg bare! Flotte farger var det også. Så fine at det var veldig vanskelig å velge. Nedenfor ser du fargene jeg omsider valgte til det ene av sjalene.
 
Vanskelig å velge var det også da jeg så disse søte øredobbene.
De hadde flere forskjellige. Med trådsneller, symaskiner, spinnrokker, målebånd og mange fler. Jeg kjøpte 3 forskjellige. Et par med garn og strikkepinner, et par med knapper og et par med målebånd som jeg skal gi til lillesøsteren min som er syerske.

Cascade 220 hadde de så lite av, så det ble inget med det. Like bra er kanskje det, jeg har jo noe liggende hjemme fra før av.

Jeg hadde en fin tur :)

3 kommentarer:

 1. Det ble jeg også - de ble kjempefine! Jeg er nok litt mer slurvete enn deg, jeg bare hekler i vei uten matematikk. Det var vel derfor det var så vanskelig å få skrevet ned oppskriften også. Men krepsemasker forstår jeg meg ikke på - det ser fint ut men jeg får det ikke til.
  Finfine øredobber i innlegget under her. Jeg ble så oppslukt av garnet hos Projo at jeg glemte helt å se på smykkene...

  SvarSlett
 2. Oops, trodde jeg hadde lagt inn kommentaren under gryteklutinnlegget jeg. Hele familien måtte snakke til meg SAMTIDIG, mens jeg skrev kommentaren, så det ble litt rot her...

  SvarSlett
 3. Annepålandet: Hehe! Det er som hos meg. De tror vel at vi er supermennesker, som klarer alt samtidig ;) Men det er jo også veldig hyggelig at de vil snakke med en.

  SvarSlett