fredag 14. januar 2011

Multifunksjonell lysestake

I forrige innlegg skrev jeg om hvordan jeg bruker f.eks. krystallboller til å blokke strikkede luer. I dag da jeg skulle fotografere den seneste luen jeg skriver mønster til, måtte jeg til pers igjen og lete frem noe her hjemme som kunne duge som "holder" til luen. Lysestaken fra IKEA som vi har i hjørnet inne på stua...den passet ypperlig :)

Men, jeg synes det er vanskelig å ta bilder, og må ofte ta mange bilder (veldig mange) for å ha litt å velge mellom. Takk og pris for at det finnes digitale kameraer nå for tiden, for hva i himmelens navn skulle jeg ha gjort uten?!?!

Her er er to til av de "utvalgte" bildene. Jeg liker toppen på lua. Den ble litt som "kronen på verket".

Jeg ønsker deg en fin helg :)14 kommentarer:

 1. Så utrolig fint sett! Kjempefint mønster og farger :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin lue - og du har all grunn til å være fornøyd med toppen :-)

  God helg!

  SvarSlett
 3. Dette var et utrolig vakkert sett! Toppen på lua ble jo helt perfekt!
  Stilen er både klassisk og moderne.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint! Du er en dyktig designer!
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 5. Jättefin mössa och jag kan bara hålla med de andra som kommenterat att intagningarna och toppen på mössan är superfina. Nu blev jag sugen på att sticka en mössa också.

  SvarSlett
 6. Hei. Kom tilfeldig inn på sida di her ein dag. Her var jammen mykje fint! Artig å sitta heimme framfor pc-en og oppdaga at mange rundt i landet er like hekta på strikking som meg sjølv! Eg kjem nok til å ta ein titt innom rett som det er! Fantastisk flott lue-sett! Helsing Tone

  SvarSlett
 7. Hei!! Ja deg var deg!! Jeg har kjøpt mønsteret av lappevottene!! Det viste seg at jeg hadde lagt deg på favoritter på Ravelry siden min!! men det fant jeg ut etter at jeg hadde laget innlegget!! men takk for at du hjalp meg!! Du lager veldig mye fint!! Det er så mye jag skulle ha strikket og sydd, men det er tiden som ikke strekker til..... AnneK:-)

  SvarSlett
 8. Hei, nydelig sett det der! Holder på med vottene dine med hus på, men strikker også et sjal innimellim, så det går ikke så fort. Jeg har faktisk en glassvase som jeg blokker babyluer på, den passer akkurat! Godt nytt år forresten!

  SvarSlett
 9. Dette var kjempeflott!
  Enig med deg den toppen var kronen på verket, den kunne jeg tenkt meg å strikke! Får kikke litt mere her hos deg og se om du har lagt ut oppskrift;)

  SvarSlett
 10. Så masse fint du lager og så kjekt med oppskrifter da...

  SvarSlett