tirsdag 28. juni 2011

Sommershorts med stor S

Jeg har skjønt at heklede shorts og blondeshorts er tingen i sommer. Etter å ha surfet litt rundt etter mønster på heklede shorts fant jeg et mønster som virket bra. "Disse har jeg lyst å overraske noen unge damer med!" tenkte jeg. Jeg kjøpte garn i litt duse farger. Etter hva jeg ser er det vel egentlig hvitt som er tingen, men jeg synes det er litt upraktisk, og dessuten er det ikke bra at alle har det samme syns jeg. Det må være litt variasjon.
Jeg heklet i vei, men fant fort ut at jeg ville endre på passformen, ha andre blondekanter osv. Derfor laget jeg et eget mønster.

Jeg har etterstrebet at de ikke skal være helt lave i livet og jeg har plusset på en cm eller to på benlengden. Det vil si at man skal kunne bruke dem uten å føle at man viser "alt".
Jeg skriver på mønsteret nå, hvis du er interessert ;)
En fortsatt god sommer til deg. Håper vi får litt mere shortsvær!

Lagt til 8/7-2011:  Mønsteret kan nå kjøpes her.

7 kommentarer:

 1. Den ser kjempesøt ut! (Hadde vært fint med et bilde med modell etterhvert :-) )Har akkurat funnet et fint BH-mønster (strikket og heklet) - kanskje det kan bli et sommersett? (Trenger egentlig ikke flere prosjkter akkurat nå, men...)

  SvarSlett
 2. Denne ble veldig fin, herlig farge og sikkert veldig god å ha på :-)

  SvarSlett
 3. Riktig så fjong .. hilsen damen i Frankrike som ikke er ferdig med ett håndkle engang og har garn til seks nye :-))

  SvarSlett
 4. Søtt og fint sommerplagg!

  SvarSlett
 5. Så snygga shorts !!
  Jag skulle gärna se ett mönster på dem !
  Tack !!
  Mvh Ingrid

  SvarSlett
 6. Denne var fin! Likte fargen også jeg! Jeg har akkurat heklet en shorts fra eget hode, men jeg syntes den ble for kort over rumpen... Skulle gjerne laget maken til din, hvis du kunne dele oppskrift? Takk som deler!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var hygglig å høre :-)
   Mønsteret finner du her.

   Slett