onsdag 4. januar 2012

Genseren vokser

Genseren vokser ikke fort, men den vokser da ;)
Heldigvis oppdaget jeg før det var for sent...eller hadde gått for langt...at det var en feil i mønsteret. Det ser ut til at en størrelse er "falt" ut og at målene har førskjøvet seg. Det vil si at målene for størrelse 52 gjelder for størrelse 50. Eller hvis det er lettere å skjønne; masketallene for størrelse 50 gjelder for størrelse 52. Dette kom for en dag mens jeg strikket vrangborden, og da var det lett å "ordne opp" mens jeg øket på siste omgangen før glattstrikkingen startet.
Det er første gang jeg strikker med Hillesvåg sitt garn 3-trådsgarn Embla. Jeg liker følelsen av det. Det er mykt, fyldig, "litt tørt" eller "matt", kraftig og mykt på samme gang. Håper det holder seg godt også- Det tror jeg egentlig at det gjør :)

4 kommentarer:

 1. Drt ser ut til å bli en kjempefin genser da;) morsomt med et mønster ikke alle andre har;)

  SvarSlett
 2. Denne tror jeg blir kjempefin. Jeg er utrolig glad i disse tradisjonelle strikkemønsterne.

  Heldig mann du har :-)

  SvarSlett
 3. Hei! Jeg har sett den heklede shortsen du har heklet og likt den, men jeg lurer på om jeg får oppsriften tilsendt på mail? For jeg må begynne nå raskt, pga en bursdag presang! :-)
  Håper du svarer fort!

  SvarSlett
 4. Takk for trivelige kommentarer :)

  Johanne: Så hyggelig at du liker shortsen.Når du kjøper mønsteret får du en link i e-mailboksen din. Og da kan du laste ned mønsteret med en gang. Så da er det ikke noe å vente på ;)

  SvarSlett